Aller Media

HULiGENNEM henter erfaren indholdschef

Del

HULiGENNEM, Danmarks nye planet og public service-lydunivers til børn, får endnu en ny, dygtig mediespiller til holdet. Rune Hedeman bliver indholdschef på det nye univers, hvor han blandt andet skal sikre den høje faglige kvalitet på tværs af redaktionerne.

Rune Hedeman
Rune Hedeman

Efter mange år i DR og som selvstændig rykker Rune Hedeman nu videre til det nye lydunivers HULiGENNEM, hvor han indtager rollen som indholdschef. I sin nye rolle bliver Rune Hedeman blandt andet ansvarlig for den faglige ledelse på tværs af redaktionerne i både København og Nyborg og vil bidrage med sin viden og erfaring med at spotte lovende talenter indenfor lyd- og manuskriptproduktion. 

”HULiGENNEM har en mission om at skabe det absolut bedste lydtilbud til børn, og jeg er meget stolt over at være med ombord. Danmark har en lang og glorværdig tradition for at producere underholdende, lødig lyd til børn, og min ambition er at genoptage den, så børn igen kan lade fantasien råde og se billeder i hovedet i stedet for kun at se dem på en skærm”, siger Rune Hedeman.

Rune Hedeman har blandt andet slået sine folder i DR i 16 år og bringer med sine mange års erfaring fra mediebranchen en bred vifte af kompetencer til rollen som indholdschef. Rune Hedemans CV er blandt andet fyldt med tusindvis af timer som livevært på både P3, P4 og P6, han har erfaring fra DR Ultra med både koncept, manus, musik og skuespil, og så er han uddannet på talentuddannelsen i DR og har et skarpt øje for at spotte andre talenter i medielandskabet. 

”Jeg er meget glad for, at HULiGENNEM kan opruste med så solid en spiller som Rune. Rune har blandt andet et virkelig skarpt blik for det lille virkemiddel, som gør noget simpelt til noget særligt, og jeg glæder mig meget til vores tætte samarbejde om at gøre HULiGENNEM til det sjoveste sted for alle børn i Danmark”, siger Christina Marcher Lundegaard, der er ansvarshavende chefredaktør på HULiGENNEM, og som får Rune Hedeman som sin tætteste sparringspartner.

Rune Hedeman tiltræder sin stilling som indholdschef i dag, den 9. september, og med ansættelsen af Rune Hedeman er HULiGENNEM et skridt tættere på lanceringen af det nye univers, som ser dagens lys den 25. november. 

Om HULiGENNEM

I maj vandt Aller Media, i regi af Heartbeats, det offentlige udbud om et nyt lydunivers til børn og unge med HULiGENNEM. Planeten HULiGENNEM bliver et fællesskabende lydunivers, hvor hvert enkelt program eller karakter kan stå alene uden nødvendigvis at have noget med hinanden at gøre, men hvor der også er mulighed for at samle dem. Der er altid hul igennem til planeten, hvor børnenes stemmer er de allervigtigste.

På planeten HULiGENNEM vil mange lydformater henvende sig enten til de yngre eller de ældre børn, men al lyd kan lyttes til af alle. Derudover vil der alle hverdagsmorgener være et liveformat, der samler små og store om fælles tematikker, nyheder, dagsordener og fokusområder.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

HULiGENNEM, logo
HULiGENNEM, logo
Download
Heartbeats, logo
Heartbeats, logo
Download

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

Charlotte Riparbelli har valgt at forlade Aller Media Denmark, der nu bliver til Aller Media Nordic12.9.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Som den første kvinde i Aller Media Denmarks historie overtog Charlotte Riparbelli i marts 2020 posten som administrerende direktør efter en periode som konstitueret direktør. Nu, efter næsten fem år i direktørstolen, har Charlotte Riparbelli besluttet at fratræde sin stilling som administrerende direktør i Aller Media Denmark. Det sker i forbindelse med, at Aller Media Nordic fuldt ud bliver til "One Company" ved at gå fra fire landeorganisationer til en fælles organisationsstruktur, der er baseret på integrerede funktioner. Den nye organisationsstruktur træder i kraft den 1. oktober 2024

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye