Vejdirektoratet

Ny asfalt på rute 211 ved Frederikssund

Del

Der skal lægges ny asfalt på Frederikssundsvej ud for det nordøstlige Frederikssund. Arbejdet bliver udført i de sene aften- og nattetimer for at være til mindst mulig gene for trafikanterne.

Vejarbejdet bliver udført mellem kl. 20.00 og 5.00. Foto: Vejdirektoratet
Vejarbejdet bliver udført mellem kl. 20.00 og 5.00. Foto: Vejdirektoratet

Fredag 6. september og frem til torsdag 26. september bliver der udført vejarbejde på en ca. 1,8 kilometer lang strækning af Frederikssundsvej, der også er kendt som rute 211.

Der er tale om en strækning, som ligger mellem to rundkørsler – i syd ”den store rundkørsel” Frederikssundsvej / J. F. Willumsens Vej og derfra nordpå mod rundkørslen ved Byvej / Græse Bygade.

Arbejdet er nødvendigt, fordi den nuværende asfalt er nedslidt og trænger til at blive udskiftet.

Vejarbejdet indebærer en del ændringer for trafikanterne, herunder til og fra Nordsjællands Hospital, og forlænget rejsetid må ligeledes forventes.

Sådan foregår arbejdet

Første opgave går ud på at affræse den gamle belægning, så der er plads til at foretage reparationer af underlæggende belægning.

Når det er gjort, skal der udlægges nyt slidlag. Og som afslutning skal kørebanen have nye vejstriber.

Information til trafikanterne

På J. F. Willumsens Vej og ”den store rundkørsel” mod Slangerup vil trafikken blive reguleret med signalanlæg og med væsentlig nedsat hastighed. Det sker, fordi arbejdet bliver udført tæt på trafikken.

Frederikssundsvej (rute 211) vil være spærret, hvorfor trafikken vil blive ledt ad skiltede omkørselsruter.

P-pladsen ved rundkørslen Frederikssundsvej / J. F. Willumsens Vej vil være spærret i hele arbejdsperioden, herunder i dagtimerne. Dog vil kørsel til ejendommen via parkeringspladsens adgangsvej være tilladt, men det skal ske med forsigtighed og efter entreprenørens anvisninger.

Rastepladsen ”Ved Kilden” er ligeledes spærret i arbejdsperioden.

Tilkørselsvejen til Nordsjællands Hospital fra Frederikssundsvej vil også være spærret, og kørsel til hospital, skadestue og hovedindgang skal derfor ske fra J. F. Willumsens Vej.

Beboere i Græse Mølle kan – med forsigtighed og efter entreprenørens anvisninger – krydse Frederikssundsvej og benytte den ellers spærrede tilkørselsvej til hospitalet, hvor beboerkørsel derfor vil være tilladt.

Cyklister og gående på cykelstien langs J. F. Willumsens Vej til eller fra Hørup Skovvej kan passere Frederikssundsvej ved rundkørslen med forsigtighed.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Nøgleord

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon

Tlf:20 61 26 64

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye