TREFOR

Nye vandrør sender trafikken på omveje i Middelfart

Del

TREFOR Vand er ved at etablere vandledninger til det kommende Middelfart Vandværk. Nu hvor arbejdet er nået ind til Middelfart, vil beboere og trafikanter i de kommende uger møde skiftende afspærringer og omkørsler i området ved Skovsvinget.

En strækning på Skovsvinget i Middelfart bliver i de kommende uger gravet op. Og selvom afspærringen kun gælder nogle få meter, vil trafikanter og beboere midlertidigt blive ledt ud på alternative ruter.

”Skovsvinget er et knudepunkt for rør til og fra det kommende Middelfart Vandværk. Vi er nødt til at afspærre strækningen delvist og fuldstændigt i en periode, mens vi arbejder, hvilket desværre medfører omkørsler for trafikanter, beboere og andre, der færdes i området,” siger Michael Lilja Weien, der er senior projektleder i TREFOR.

I løbet af denne uge bliver strækningen på Skovsvinget fra Burger King til og med Karensmindevej delvist afspærret, så kun én vejbane er farbar. Her vil der i et par uger være ensrettet kørsel fra rundkørsel ned ad Skovsvinget imod Strandvejen.

Fra uge 40 og cirka tre uger frem forventer TREFOR Vand, at Skovsvinget bliver totalt spærret for gennemkørende trafik fra Burger King til og med Karensmindevej. Dermed vil trafikanter blive ledt på omkørsel enten via Jyllandsvej og Strandvejen, eller over motorvejen og ad Staurbyskovvej.

Totalspærringen påvirker også beboere på Karensmindevej, som midlertidigt må køre via Comwells parkeringsareal for at komme til og fra deres bolig.

Gravearbejdet på Skovsvinget ventes at være afsluttet i uge 42. Der vil i hele perioden være skiltet med omkørsler i området. Ved uforudsete forhold og andre udfordringer risikerer projektet at trække ud. Arbejdet udføres i samarbejde med entreprenørfirmaet Kim Hedegaard.

FAKTA

TREFOR Vand etablerer blandt andet en 15 kilometer lang råvandsledning fra vandboringer i Brenderup til det store vandværk, som forsyningsselskabet bygger ved Skovsvinget i Middelfart. Vandværket står efter planen færdig ved udgangen af 2025, hvor det vil styrke forsyningssikkerheden på Vestfyn. Det vil behandle og levere op til 1.000.000 kubikmeter drikkevand om året, og op til 210.000 liter vand i timen.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information kontakt venligst:

Pressechef Ann Warren på telefon 5115 2555

Billeder

Omkørsler i forbindelse med afspærinng af Skovsvinget i Middelfart.
Omkørsler i forbindelse med afspærinng af Skovsvinget i Middelfart.
Download
Visualisering af det kommende Middelfart Vandværk, som TREFOR Vand opfører ved Skovsvinget.
Visualisering af det kommende Middelfart Vandværk, som TREFOR Vand opfører ved Skovsvinget.
Download

Vedhæftede filer

Følg pressemeddelelser fra TREFOR

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TREFOR

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye