Aabenraa Kommune

Budget 2025: Udvikling af Det Gode Liv i Aabenraa Kommune

Del

Aabenraa Kommune har tirsdag 3. september 2024 præsenteret budgetforliget for 2025, der bygger videre på kommunens udviklingsstrategi ”Det Gode Liv.” Budgetforliget er indgået af et enigt Byråd bestående af Venstre, Socialdemokratiet, Det Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti, Slesvigsk Parti, Socialistisk Folkeparti samt Jan Køpke Christensen (UP).

I dag, tirsdag 3. september, har et enigt Byråd underskrevet budgetforlig for Aabenraa Kommune. Med budgettet lægges nu den fortsatte retning for at udmønte kommunens udviklingsstrategi ”Det Gode Liv.”

- Jeg er stolt af, at et enigt Byråd i Aabenraa Kommune i dag kan præsentere et samlet budgetforlig, der understøtter vores langsigtede mål om at skabe de bedst mulige rammer for alle borgere og virksomheder i kommunen, udtaler borgmester Jan Riber Jakobsen og fortsætter:

- Budget 2025 sikrer fortsat fokus på bosætning, opvækst, uddannelse, arbejdsliv, fritid og seniorliv, samtidig med at vi styrker vores kernevelfærd og skaber nye muligheder for fællesskab og kultur.

Læs mere om budgetforliget i den vedhæftede Budgetaftale 2025-2028 eller dyk ned i udvalgte emner i det vedhæftede faktaark.

Kontakter

Borgmester Aabenraa Kommune, Jan Riber Jakobsen, tlf.: 29 32 25 30; e-mail: jrj@aabenraa.dk

Vicekommunaldirektør, Søren Lorenzen, tlf.: 23 72 03 11; e-mail: slor@aabenraa.dk

Kommunikationkonsulent, Casper Dons, tlf.: 23 47 43 09; e-mail: cdo@aabenraa.dk

Billeder

Vedhæftede filer

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE: * Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge. * Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye