Link Concept ApS

KompetenceKanalen A/S opkøber aarhusiansk videoproduktionshus

Del

KompetenceKanalen A/S fortsætter 2024 med en strategisk udvidelse ved at opkøbe det aarhusianske videoproduktionshus Jonas Visuals ApS.

Jonas Visuals har de seneste år etableret sig som en nøgleaktør inden for videoproduktion og har leveret visuelle løsninger af højeste kvalitet til både nationale og internationale virksomheder.


Dette opkøb er et væsentligt skridt i KompetenceKanalens ambitiøse plan om at tilbyde komplette, integrerede digitale løsninger, der imødekommer virksomheders behov på tværs af brancher. "Videoproduktion er et afgørende element i den moderne digitale markedsføring, og Jonas Visuals’ ekspertise er en naturlig tilføjelse til vores eksisterende portefølje. Opkøbet af JV omfavner den perfekte synergi på koncern niveau" udtaler Mathias Leth, COO & partner i KompetenceKanalen A/S.

Konsolidering af kernekompetencer


"KompetenceKanalen har gennem mere end 16 år bevist sin styrke inden for performance marketing, og det er den ekspertise, vi bygger videre på. Ved at bygge videre på vores erfaring kan vi sikre bedre udnyttelse af marketingbudgetter, øge ROI og skabe betydelige besparelser for vores kunder," udtaler CFO & partner Benjamin Ben-Noon.

Jonas Visuals vil fortsætte som et selvstændigt selskab under KompetenceKanalen, med stifter og direktør Jonas Henriksen i spidsen. 

Jonas Henriksen udtaler sig: ” Det er med stor glæde og stolthed, at jeg kan meddele, at jeg har fået nogle dygtige partnere tæt på mig via salget til KompetenceKanalen. At samarbejde med så innovative mennesker er utrolig inspirerende. Jeg ser frem til at lære af dem, sparre omkring nye ideer og sammen skabe banebrydende løsninger, som vil tilføre ekstraordinær værdi til vores kunder.”

Fremadrettede investeringer

KompetenceKanalen har de senere år udvidet sine forretningsområder, senest med købet af udviklingshuset Webman, samt etableringen af Tech-virksomheden Kaboozt ApS, en international handelsplatform for links.

Trods udfordringer i markedet fastholder KompetenceKanalen sit fokus på vækst og innovation. "Vi ser konstant efter nye muligheder for udvikling, og opkøbet af Jonas Visuals er blot et af mange skridt. Vi forventer at foretage yderligere investeringer i fremtiden," udtaler CEO & partner Mads Pilegaard.

KompetenceKanalen A/S har trods flere investeringer det seneste år, formået at vækste med over 200% i resultat, ud af en bruttofortjeneste på 24 millioner kroner.

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Optimer dine indkøb med Click & Collect12.8.2024 17:41:25 CEST | Pressemeddelelse

Grænsehandel har længe været et populært valg for danskere, der søger lavere priser på en række varer, lige fra dagligvarer til alkohol og slik. Med fremkomsten af Click & Collect-tjenester, er det blevet endnu nemmere og mere bekvemt at købe varer i grænsebutikkerne. Denne artikel vil udforske fordelene ved grænsebutikker og hvordan Click & Collect kan gøre din shoppingoplevelse endnu bedre. Der vil blive belyst, hvordan disse tjenester fungerer, og hvilke fordele de har for både individuelle kunder og virksomheder, der ønsker at maksimere deres indkøbsbudgetter. Grænsebutikker: En oplevelse af besparelser og variation Indkøb i grænsebutikker giver en enestående mulighed for at spare penge på en lang række varer. Disse butikker er strategisk placeret tæt ved grænserne og tilbyder ofte betydelige rabatter sammenlignet med de priser, man finder i danske supermarkeder. Sortimentet i grænsebutikker er også imponerende bredt og omfatter alt fra alkohol, slik og sodavand til dagligvarer, hu

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye