TV 2 Danmark

TV 2 forlænger tv-rettighederne til den italienske Serie A

Del

Italiensk fodbold er fra den kommende weekend tilbage på TV 2, som har forlænget tv-rettighederne til Serie A Made in Italy i yderligere to år frem til 2026.

Mestrene fra Inter og de øvrige storklubber som Juventus, SSC Napoli, AC Milan og AS Roma vender tilbage på TV 2s sportskanaler og TV 2 Play efter en kort pause på to spillerunder af den nye sæson. For TV 2 er blevet enig med Lega Serie A om en fornyelse af aftalen, som ellers udløb med udgangen af sidste sæson.

- Vi har kunnet mærke på vores seere og brugere, at de savnede den bedste italienske liga. Så efter et godt og konstruktivt forløb med Lega Serie A er vi glade for at kunne meddele, at vi fortsætter med den bedste italienske liga i minimum to sæsoner mere, siger TV 2s sportsdirektør, Frederik Lauesen. 

TV 2 har haft tv-rettighederne til den italienske Serie A siden 2021, og den første transmission fra den nye sæson i støvlelandet vil du kunne opleve, når de italienske mestre fra Inter fredag aften klokken 20.45 tager imod Europa League-vinderne fra Atalanta på TV 2 Sport X og TV 2 Play. Alle øvrige kampe fra tredje spillerunde i Serie A Made in Italy kan ses på TV 2 Play.

Med Serie A tilbage i folden tilbyder TV 2 en bred vifte af dansk og international fodbold.

- Fodbold er bare vigtigt for mange seere og brugere, og vores tilbud har aldrig været bedre end nu med det danske herrelandshold i fodbold, 3F Superliga, LaLiga og nu også Serie A Made in Italy i porteføljen. Det er vi både ydmyge og stolte over, siger Frederik Lauesen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Serie A Made in Italy er tilbage på TV 2s sportskanaler og TV 2 Play. (Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix/TV 2)
Serie A Made in Italy er tilbage på TV 2s sportskanaler og TV 2 Play. (Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix/TV 2)
Download

Links

TV 2 Danmark er en medievirksomhed med store digitale ambitioner og en mangeårig stærk position på det danske tv-marked. Vi arbejder hver dag for, at alle danskere via TV 2 Play, tv2.dk og alle vores kanaler kan holde sig opdateret og underholdt eller tage del i den offentlige debat. TV 2 Danmark er ejet af den danske stat, og vi driver public servicevirksomhed på kommercielle vilkår. På tværs af alle vores platforme er vi i kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. Vi bor på Kvægtorvet i Odense og på Teglholmen i København.

Følg pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TV 2 Danmark

Danskerne kvitterer for dagsordensættende halvår – streamingforbruget stiger28.8.2024 14:45:07 CEST | Pressemeddelelse

TV 2s seere og brugere har i første halvår samlet sig om dagsordensættende journalistik, opsigtsvækkende danske programmer og enestående sportsoplevelser. Danskerne har i høj grad deltaget i fælles samtaler om kompleks økonomisk kriminalitet, heppet på herrelandsholdet til EM i fodbold, fulgt spillet om sandheder og løgne i 'Forræder' og været helt tæt på kærlighedsdilemmaer i ’Bachelorette’.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye