Aabenraa Kommune

Christian Schrøder er blevet konstitueret som sundhedschef

Del

1. august tiltrådte Christian Schrøder som konstitueret sundhedschef i Aabenraa Kommune. Han kommer fra en stilling som centerleder for Aabenraa Kommunes Center for Sundhedsfremme og Forebyggelse, som omfatter tandplejen, sundhedsplejen og Sundhedscentret.

Christian Schrøder er blevet konstitueret som sundhedschef
Christian Schrøder er blevet konstitueret som sundhedschef Aabenraa Kommune

Siden starten af august har Christian Schrøder været konstitueret som sundhedschef i Aabenraa Kommune, efter at den tidligere sundhedschef, Michael Metzsch, fratrådte stillingen.

- Jeg ser frem til opgaven med stor forventning og vil tilgå den med både ydmyghed og en stærk ambition om at sætte retningen og rammerne for, hvordan kommunen støtter op om borgernes sundhed. Jeg har et godt kendskab til og stor respekt for medarbejderne og fagligheden i afdelingens driftsområder, som vil støtte op om ambitionerne, siger Christian Schrøder og fortsætter:

- Sundhedsfremme og forebyggelse er væsentlige bidrag til, at borgerne i Aabenraa Kommune kan leve et godt og sundt liv. Borgere, der er blevet syge eller på anden måde har fået udfordringer, skal møde rehabiliterende indsatser, så de støttes til bedst muligt at kunne håndtere hverdagen igen, siger Christian Schrøder.

Aabenraa Kommunes konstituerede sundhedschef har været leder i kommunen i mere end 19 år, og gennem alle årene har han arbejdet med sundhedsområdet. Med sine mange års erfaring fra sundhedsområdet var Christian Schrøder ifølge direktør for Social og Sundhed i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen, det oplagte valg, da der skulle konstitueres en sundhedschef.

- Jeg er meget glad for, at Christian Schrøder har accepteret rollen som konstitueret sundhedschef. Med sine mange års erfaring inden for sundhedsområdet i Aabenraa Kommune bringer han en dybdegående viden og forståelse, som er meget væsentlig for os. Det er en stor fordel, at vi kan bruge Christians kompetencer og indsigt i denne position, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde, siger Karen Storgaard Larsen.

I første omgang gælder konstitueringen i et år, og derefter skal der tages stilling til, hvad der skal ske med stillingen.

Kontakter

Karen Storgaard Larsen
Direktør for Social & Sundhed, Aabenraa Kommune
Tlf.: 27 50 70 19
E-mail: kslar@aabenraa.dk

Christian Schrøder
Konstitueret sundhedschef, Aabenraa Kommune
Tlf.: 21 61 19 62
E-mail: csc@aabenraa.dk

Jonas Fievé
Kommunikationskonsulent, Aabenraa Kommune
Tlf.: 24 91 79 28
E-mail: jfie@aabenraa.dk

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE: * Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge. * Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye