Meresalg Marketing

Anlægsgartner Amager og København, Nicolaj Olsen, hjælper danske husejeres havedrømme med at gå i opfyldelse

Del

En engelsk undersøgelse viser, at jobbet som anlægsgartner er det, der bringer folk mest arbejdsglæde. Den glæde oplever haveejere på Amager og København i den grad, når de får besøg af den uddannede anlægsgartner Nicolaj Olsen https://www.anlaegsgartnernicolajolsen.dk/. Med et smil på læben kaster han sig over både store og små haveopgaver og til resultater, der begejstrer kunderne.

Da det engelske firma Bark, der forbinder folk, der tilbyder tjenesteydelser med potentielle kunder, spurgte 40.000 personer, hvor glade de var for deres job, toppede jobbet som anlægsgartner, bl.a. da det giver folk mulighed for at arbejde udendørs.

Det var lang tid før denne undersøgelse blev lavet, faktisk helt tilbage i 2016, at anlægsgartner Nicolaj Olsen kastede sig over faget og han har ikke set sig tilbage siden. Som han selv forklarer på sin hjemmeside:
”At arbejde med haver og grønne områder er en passion for mig. Der er noget særligt ved at forvandle et forvokset kaos til en grøn oase. Det, sammen med muligheden for at have et udendørs arbejdsliv – og selvfølgelig glade kunder – er det, der gør det hele værd. Alle dage er solskinsdage, når man har havegrønne finger.”

Anlægsgartner Amager og København

Selvom Nicolaj Olsen oprindeligt er fra Bornholm, så er det haveejere på Amager og København, der har fået glæde af hans evner til at skaber grønne oaser, hvor der før var kaos. Uanset hvilket havearbejde, der er brug for at blive ordnet, om det er træfældning og beskæring eller hjælp til at udvælge og plante blomster, buske og træer, der passer til ens have, så har Anlægsgartner på Amager og København Nicolaj Olsen ekspertisen.

Hvad du kan forvente fra Anlægsgartner Nicolaj Olsen

I et marked hvor mange lover guld og grønne skove (eller i hvert fald grønne haver!), så har anlægsgartner Nicolaj Olsen udmærket sig ved en ærlig proces, hvor kunderne får et gennemskueligt tilbud, hvor der ikke kommer nogle dumme overraskelser med opgaver, der ikke løses, da det var uklart, om det hørte med til opgaven.

Søger du en anlægsgartner i København eller på Amager? Så kontakt Anlægsgartner Nicolaj Olsen for information om, hvordan du kan få hjælp til at få den smukkeste have.

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Sådan skaber du den perfekte atmosfære til din begivenhed med digitale ressourcer3.10.2024 10:29:40 CEST | Pressemeddelelse

At skabe den ideelle atmosfære til din begivenhed kræver en nøje balance mellem tradition og innovation. Digitale ressourcer kan hjælpe med at sætte scenen på en måde, der engagerer dine gæster og gør dit arrangement mindeværdigt. I denne artikel ser vi på, hvordan du kan bruge teknologi til at forbedre din begivenhed. Begivenhedsplanlægning er en kunst, der kræver opmærksomhed på detaljer og en forståelse af de nyeste tendenser. Med digitale ressourcer kan du tage dit arrangement til det næste niveau. Teknologi giver dig mulighed for at skabe en unik oplevelse, der vil blive husket af dine gæster i lang tid.

Flight watch: Overvågning af flyvninger for bedre sikkerhed og effektivitet2.10.2024 11:46:25 CEST | Pressemeddelelse

I dagens moderne luftfart er overvågning af flyvninger blevet en afgørende del af både passagersikkerhed og effektivitet. Flight watch, også kendt som flyveovervågning, er en proces, der involverer konstant opfølgning på et flys placering, rute, brændstofforbrug, vejrforhold og potentielle nødsituationer. Denne overvågning udføres både af flyselskaber og dedikerede flyveovervågningscentre for at sikre, at flyet forbliver på den planlagte rute og følger de nødvendige sikkerhedsprocedurer. Flight watch spiller en nøglerolle i at sikre en smidig drift af luftfarten og minimerer potentielle risici forbundet med uforudsete hændelser under en flyvning. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad flight watch indebærer, hvordan det fungerer, og hvilke fordele det har for både flyselskaber og passagerer.

Ny konkurrent til TÆNK bliver søsat1.10.2024 10:59:19 CEST | Pressemeddelelse

I en markant udvikling på markedet for forbrugertests og produktrådgivning er Forbrugerorganisationen ProductPare blevet lanceret d. 9. september 2024. Den nye aktør sigter mod at udfordre de etablerede spillere, som Forbrugerrådet TÆNK, ved at tilbyde en unik, gratis tilgang til transparens og brugerinvolvering. ProductPare har allerede skabt opsigt i branchen med deres omfattende og videnskabeligt baserede produkttest samt muligheden for forbrugere at bidrage aktivt til evalueringen.

Panasonic toughbook30.9.2024 08:21:07 CEST | Pressemeddelelse

I en verden, hvor teknologi er blevet en integreret del af vores arbejdsliv, er behovet for robuste og pålidelige værktøjer større end nogensinde før. Panasonic Toughbook har i årevis været synonymt med netop dette. En Toughbook er en robust bærbar computer, der er konstrueret til at modstå stød, vibrationer, ekstreme temperaturer og endda tab og fald. Uanset om du arbejder i felten, på en fabrik eller i et laboratorium, kan en Toughbook være den perfekte partner til at klare dine opgaver. Panasonic Toughbook er kendt for sin robusthed og holdbarhed. Disse bærbare computere er designet til at klare selv de hårdeste arbejdsmiljøer, fra byggepladser til feltarbejde. Læs mere om, hvad der gør Toughbook til et populært valg for professionelle.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye