Boliga

Fodboldstjerne sælger villaen

Del

Han nåede kun at bo der i lige under ni måneder, før boligen atter røg på markedet.

Villaen koster 5.700.000 kroner.
Villaen koster 5.700.000 kroner. Foto: Boliga

Salgsskiltet står allerede foran døren til villaen i Herning i det midtjyske. Her har den islandske fodboldstjerne og forsvarsgeneral Sverrir Ingi Ingason nemlig sat sin flotte villa til salg.

Det skriver Boliga.

Det blev til en kort fornøjelse i Herning for den 31-årige Sverrir Ingi Ingason. Han sælger nemlig sin villa for 5.795.000 kroner efter blot at have boet der i ni måneder.

Forsvarsspilleren erhvervede boligen tilbage i december 2023 for 5.700.000 kroner, så han står til en potentiel boliggevinst på 95.000 kroner, hvis boligsalget går som planlagt.

Villaen er bygget i 1973 og fordeler sine 225 kvadratmeter på fem værelser. Ifølge Boliga er denne boligtype udbudt til salg i 126 dage i området, og der gives i gennemsnit 4,1 procent i prisrabat.

Se boligen her.

Grækenland kalder

Sverrir Ingi Ingason har spillet i flere prominente klubber i blandt andre den belgiske, spanske og russiske liga. I 2023 skiftede han til FC Midtjylland, men skifter nu til græske Panathinaikos.

Nøgleord

Kontakter

Om Boliga A/S

Boliga.dk er Danmarks største uafhængige boligside. Vi står også bag flere populære online-portaler, herunder DinGeo.dk, Selvsalg.dk, Itvang.dk, Tvangsauktioner.dk og UdenomBanken.dk. Med over 1,9 millioner månedlige brugere tilbyder vi omfattende tjenester til boligkøbere, boligsælgere, mæglere og låntagere i Danmark. Boligas mobilapp hjælper også flere hundredtusinde brugere med at finde drømmeboligen.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye