SunCharter med stor nyhed fra Aalborg Lufthavn - tilbyder vinterrejser for første gang i mange år

Del

SunCharter kommer de solhungrende nordjyder til undsætning med to nye destinationer i Spanien for første gang siden før 2020 

Corralejo Beach på Fuerteventura
Corralejo Beach på Fuerteventura

Er du en af dem, der trænger til sol og varme, når efteråret banker på, og kulden melder sin ankomst i Nordjylland, så er der gode nyheder fra SunCharter, som for første gang i mange år nu også tilbyder rejser om vinteren med afrejse direkte fra Aalborg Lufthavn.

- Vi glæder os rigtig meget til den første flyver letter fra Aalborg Lufthavn mod en af vores nye vinterdestinationer. Vi har to helt fantastiske destinationer på programmet, som vi kender rigtig godt, og vi glæder os meget til at sende en masse nordjyder ned til sol og varme i de kolde efterårs- og vintermåneder, siger Henrik Jensen, direktør i SunCharter.

Mere end 300 årlige solskinsdage

De to nye destinationer, SunCharter byder på fra Aalborg Lufthavn, ligger begge i Spanien og byder på forskellige hoteller med lidt for enhver smag.

- Vi har rejser til Fuerteventura og Gran Canaria, hvor vi har fået lavet et rigtig godt program med 10 forskellige hoteller, hvor der er noget for enhver smag – både med og uden All Inclusive og i forskellige prisklasser, forklarer Henrik Jensen.

Fuerteventura ligger ud for Afrikas kyst og byder på mere end 300 årlige solskinsdage og nogle af Europas flotteste sandstrande. Du kan blandt andet nyde det turkisblå hav, de flotte bjerglandskaber, betagende solnedgange og spændende kulinariske oplevelser med masser af tapas og lokalproduceret gedeost.

- Fuerteventura er en helt fantastisk destination for alle, der trænger til en sol- og saltvandsindsprøjtning i de kolde, danske vintermåneder. Lokalbefolkningen er meget imødekommende, og der er både gode muligheder for afslapning og spændende udflugter - naturligvis med mere ferie, mindre pangl, siger Henrik Jensen.

SunCharter flyver første gang til Gran Canaria lørdag den 12. oktober kl. 10.15 og til Fuerteventura mandag den 14. oktober kl. 09.15. Herefter er der ugentligt afgange frem til midten af april 2025.

Se alle vinterrejserne her: www.suncharter.dk/vinter

For yderligere oplysninger kontakt PR & Marketingchef Kasper Tangsig på kta@SunCharter.dk eller +45 48 88 15 19

Billeder

Corralejo Beach på Fuerteventura
Corralejo Beach på Fuerteventura
Download
Corralejo Beach på Fuerteventura
Corralejo Beach på Fuerteventura
Download
Morgan Princess på Gran Canaria
Morgan Princess på Gran Canaria
Download
Morgan Princess på Gran Canaria
Morgan Princess på Gran Canaria
Download

Følg pressemeddelelser fra Travelheart Sun

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Travelheart Sun

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye