Vejdirektoratet

Stor golfturnering påvirker trafikken på Djursland

Del

Afholdelsen af Danish Golf Championship fra torsdag den 22. august til og med søndag den 25. august vil give øget trafik og risiko for forlænget rejsetid på Djursland særligt omkring Nimtofte, Ryomgaard og Auning.

Trafikanter på Djursland kan risikere ekstra rejsetid, når der fra den 22. til og med 25. august afholdes Danish Golf Championship. Grafik: Golfpromote
Trafikanter på Djursland kan risikere ekstra rejsetid, når der fra den 22. til og med 25. august afholdes Danish Golf Championship. Grafik: Golfpromote

Der er nok mange danske golfentusiaster, der har sat kryds i kalenderen ved ugens sidste fire dage, hvor der bliver afholdt Danish Golf Championship, som er en del af DP World Tour. Arrangementet bliver afholdt på Lübker Resort på Djursland fra torsdag den 22. til og med søndag den 25. august.

Ifølge arrangørerne forventes 60.000 gæster at lægge vejen forbi arrangementet hen over de fire dage. Da mange gæster ventes at ankomme i bil, vil det alle dagene medføre øget risiko for trængsel og kødannelse på vejene i og omkring Lübker Resort, som ligger tæt på Djurs Sommerland. Der forventes størst risiko for trængsel på vejene i morgen- og formiddagstimerne.

Dette gælder også på E45, hvor man skal forvente forlænget rejsetid syd for frakørsel 46 Hinnerup og frakørsel 43 Sdr. Borup, hvor trafikken ledes af mod Djursland. 

Vejdirektoratet opfordrer deltagere til arrangementet såvel som alle andre trafikanter i området til at køre hjemmefra i god tid og følge myndighedernes trafikråd på dagen. 

Find yderligere information om arrangementet her:

Eventinfo for Danish Golf Championship

Gode råd til trafikanter

For tilskuere:

  • Kør i god tid, da trafikken vil være påvirket omkring Lübker Resort, særligt mellem klokken 08:00 og 12:00 alle dage.
  • Forvent forsinkelser ved parkeringsanvisning på stedet.
  • Søg aktuel trafikinformation på Trafikinfo.dk, før du kører.
  • Hold dig orienteret, og lyt til P4 Trafik, mens du kører.

For øvrige trafikanter:

  • Forvent ekstra rejsetid og kødannelser på E45, da trafikken vil være påvirket i tidsrummet omkring klokken 07:00 til 10:00 alle dage.
  • Søg aktuel trafikinformation på Trafikinfo.dk, før du kører.
  • Hold dig orienteret, og lyt til P4 Trafik, mens du kører.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle trafiksituation og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere om trafikken på Trafikinfo.dk

Nøgleord

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon

Tlf:20 61 26 64

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye