Vejdirektoratet

Ny asfalt mellem Abild og Løgumgårde

Del

Vejdirektoratet er i gang med at udskifte asfalten på Rute 25 mellem Abild og Løgumgårde. Arbejdet udføres i dagtimerne og forventes afsluttet i uge 36.

Vejarbejdere i orange arbejdstøj arbejder på en vej med store maskiner.
Trafikanterne kan se frem til en bedre køreoplevelse, når asfaltarbejdet er afsluttet. Foto: Vejdirektoratet

Asfalten på Rute 25 mellem Abild og Løgumgårde var nedslidt. Derfor er Vejdirektoratet i gang med at give begge strækninger et nyt og forbedret lag asfalt.

Sådan foregår arbejdet

Først bliver den gamle asfalt fjernet, så man kan reparere den underliggende belægning. Derefter bliver der udlagt ny og mere klimavenlig asfalt og påført nye vejstriber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Information til trafikanterne

Arbejdet udføres som dagarbejde mellem kl. 07.00 og 18.00. Arbejdet betyder, at dele af Rute 25 vil være spærret mellem Abild og Løgumgårde i takt med, at arbejdet udføres i etaper.

Første etape er Rute 25 mellem rundkørslen ved Rute 11 Ribe Landevej og rundkørslen ved Adelvadvej. Koldingvej vil i arbejdstiden være spærret i begge retninger. Der vil være skiltet med omkørsel.

Anden etape er Rute 25 mellem rundkørslen ved Adelvadvej og rundkørslen ved Søgårdsvej. Koldingvej/Grænsevej vil i arbejdstiden være spærret i begge retninger. Der vil være skiltet med omkørsel. 

Tredje etape er Rute 25 mellem rundkørslen ved Søgårdsvej og Løgumgårde. Her vil trafikken blive afviklet via signalregulering.

Beboere på de spærrede strækninger kan med forsigtighed køre i det afspærrede område i arbejdstiden. Grundet arbejde og maskiner på strækningen kan der forekomme lidt forsinkelse.

Arbejdet betyder, at der er risiko for kødannelser, og at trafikanterne på grund af omkørslen vil få en forlænget rejsetid. Når der ikke arbejdes på strækningen, vil vejen være åben for normal trafik.

Deltagere på Tønder Festival skal være opmærksomme på omkørselsruten og risiko for kødannelser, når de kører til og fra festivalen. Vejdirektoratet anbefaler derfor, at man tager afsted i god tid.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte påføre naboer og trafikanter.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger. Læs mere på Trafikinfo.dk

Nøgleord

Kontakter

Vejdirektoratets Trafikcenters pressetelefon

Tlf:20 61 26 64

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skærbækvej ved Taulov spærres fra mandag den 26. august til 21. november16.8.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ombygningen af tilslutningsanlæg 61 ved Taulov påvirker nu trafikken på Skærbækvej syd for motorvejen. Der skal blandt andet etableres ny cykelsti langs Skærbækvej. Derfor spærres Skærbækvej mellem Kolding Landevej og Dronningens Kvarter. Det bliver muligt at komme nordfra motorvejen og køre ind og ud ad Dronningens Kvarter, men det er ikke muligt sydfra. Der etableres omkørsel via Kolding Landevej og Dronningens Kvarter, og omkørslen vil blive skiltet i området. Cyklister og gående kan fortsat anvende Skærbækvej frem til Adelvej. Skærbækvej mellem Kolding Landevej og Dronningens Kvarter spærres fra mandag den 26. august til den 21. november 2024. Forud for spærringen vil der fra den 16. til 20. august blive udført mindre arbejder med ny afstribning i krydset Dronningens Kvarter/Kolding Landevej, som dermed vil kunne håndtere større køretøjer. Vejdirektoratet beklager de gener, spærringen måtte medføre.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye