Klimadatastyrelsen

Vi bliver til Klimadatastyrelsen

Del

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur skifter navn til Klimadatastyrelsen

Data, digitalisering og digital infrastruktur skal spille en større rolle, når vi som samfund skal tackle nogle af vores tids største udfordringer: Den grønne omstilling, klimatilpasning og sikkerhed.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur melder sig på banen, og skifter navn til Klimadatastyrelsen for at vise, at vi er klar til at bidrage:

”Klimadatastyrelsen skal være en central spiller, når vi skal håndtere de store samfundsudfordringer. Vi ligger inde med både data og viden, som kan bruges i rigtigt mange sammenhænge,” siger Rikke Hougaard Zeberg, direktør i Klimadatastyrelsen.

”Ambitionen er, at vi gennem tæt samarbejde med offentlige myndigheder, organisationer og private virksomheder kan få alt vores viden og ikke mindst data i spil og gøre en forskel på de centrale dagsordner med klimatilpasning og den grønne omstilling.”

Navneskiftet træder i kraft dags dato. Der sker ikke ændringer i resortansvaret i forbindelse med det nye navn.  

Klimadatastyrelsen

Vi arbejder for et klimarobust, grønt og sikkert Danmark. Vi er en arbejdsplads, som fagligt spænder bredt og er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Følg pressemeddelelser fra Klimadatastyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimadatastyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye