Assens Kommune

Deadline for akkreditering til Kongebesøget i Assens er den 14. august kl. 12.00

Del

Den 21. august kommer D.M. Kongen og Dronningen med Kongeskibet Dannebrog til Assens. Hvis du som journalist, fotograf eller medie vil dække den historiske begivenhed, som varer hele dagen, skal du huske at blive akkrediteret inden den 14. august kl. 12.00. 

Foto: Kongehuset Copyright: Kongehuset

Onsdag den 21. august besøger Kongeparret Assens. Deres Majestæter ankommer med Kongeskibet Dannebrog til Assens Havn kl. 10.00.

Herefter byder dagen på karetkørsel gennem Assens by, besøg på flere interessante steder, der rummer gode menneskehistorier, samt en byvandring, hvor publikum har mulighed for at komme helt tæt på Kongeparret. 

Hvis du som journalist, fotograf eller medie vil dække begivenheden, skal du huske at blive akkrediteret inden den 14. august kl. 12.00.

Søg om akkreditering her: https://sommertogt.assens.dk/presse/soeg-om-akkreditering

Du kan se det fulde program med tidspunkter i en printvenlig version her: 

https://sommertogt.assens.dk/program

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Kongehuset Copyright: Kongehuset
Download

Links

Om Assens Kommune

I vores fællesskab er der hjerterum, albuerum og højt til loftet. Vi har plads både til dem, der bidrager til fællesskabet og til dem, der har brug for det. Hos os lever det gode nærdemokrati og aktive medborgerskab.

Følg pressemeddelelser fra Assens Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Assens Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye