Alm. Brand Forsikring A/S

Alm. Brand indgår partnerskab med én af Nordens største bilimportører

Del

Fra mandag d. 2. september vil bilimportøren K.W. Bruun, der hvert år sælger flere end 50.000 biler via forhandlere, henvise sine kunder til Alm. Brand.

K.W. Bruun er en af Danmarks ældste bilimportører med populære mærker som Peugeot, Citroën, Opel, Mitsubishi og Fiat. Via et stort netværk af forhandlere sælger de hvert år flere end 50.000 biler. 

Fremover vil forhandlerne i forbindelse med bilkøb spørge kunderne, om de kunne være interesserede i en attraktiv forsikringsløsning, som dækker både den nye bil og kundens øvrige forsikringsbehov. 

For Alm. Brand, der er en del af Alm. Brand Group, er en del af formålet med partnerskabet at sikre endnu flere helkunder, fortæller Kim Bai Wadstrøm, koncerndirektør med ansvar for privatkunder i Alm. Brand Group: 

-Køb af ny bil er et oplagt tidspunkt at tale om forsikringer, og vi er stolte over at indgå dette partnerskab med en stor og respekteret spiller som K.W. Bruun, siger han og uddyber: 

-Partnerskaber er i dag en essentiel del af at drive en stærk forsikringsforretning, og jeg ser aftalen som endnu et bevis på, at sammenlægningen i Alm. Brand Group gør os til en attraktiv partner i markedet. 

Aftale skal skabe værdi for kunderne 

Hos K.W. Bruun ser landedirektør, Christian Haugaard, et stort potentiale: 

-Det er vigtigt at kunne tilbyde kunderne en samlet, attraktiv løsning, når de tager den store beslutning, som det er at investere i en ny bil. Derfor er vi rigtig glade for nu også at have Alm. Brand forsikringer som en del af vores værditilbud.   

Begge virksomheder har betjent danskerne gennem mere end et århundrede. K.W. Bruun solgte sin allerførste bil tilbage i 1914, mens Alm. Brand har rødder helt tilbage til 1792.   

-Det er afgørende, at nye partnerskaber skaber værdi for både kunderne, vores partnere og for os som virksomhed. K.W. Bruuns biludvalg appellerer i høj grad til Alm. Brands kunder, så der er et naturligt overlap mellem vores to kundegrupper, siger Kim Bai Wadstrøm fra Alm. Brand. 

Kontakter

Alm. Brand Forsikring

Alm. Brand Forsikring er en dansk finansiel koncern grundlagt i 1792. I dag driver vi virksomhed inden for forsikring som en del af Alm. Brand Group og dækker sammen med vores samarbejdspartnere alle finansielle behov hos vores kunder.

Se Alm. Brand Groups nyhedsrum

Følg pressemeddelelser fra Alm. Brand Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alm. Brand Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye