Den Blå Sociale Café i Hjørring får ny leder

Del

Peder Winberg Morre skifter sygeplejerskejobbet ud med stillingen som ny leder af Blå Kors' værested i Hjørring. Han har tidligere haft lignende job i Aalborg.

Peder Winberg Morre glæder sig til at starte på Blå Kors' værested i Hjørring.
Peder Winberg Morre glæder sig til at starte på Blå Kors' værested i Hjørring.

Når gæsterne på Blå Kors' værested i Hjørring kommer ind ad døren, vil de fra midt august møde et nyt ansigt. Det er Peder Winberg Morre, som er ny leder af Den Blå Sociale Café. 

Caféen er et mødested for mennesker, som fx kæmper med alkoholmisbrug eller andre udfordringer. Her kan de finde et fristed og få støtte i hverdagen.  

For Peder Winberg Morre var jobbet en mulighed, han ikke kunne sige nej til. Han var fra 2014 til 2017 leder af Blå Kors' værested Hjerterummet i Aalborg og føler, det på mange måder er som at vende hjem, når han starter som værestedsleder i Hjørring.

"Jeg ville rigtig gerne tilbage og være leder igen. Siden jeg var 18 år og var med til at starte et suppekøkken op, har jeg arbejdet med mennesker. Jeg brænder for at skabe fællesskaber, og dem er der brug for. Fællesskaber, der møder mennesker, der hvor de er, og rummer den enkelte uanset, hvor let eller svært livet føles," siger Peder Winberg Morre, der glæder sig til at komme i gang:

"På værestedet møder man alle mennesker lige, uanset om man er hjemløs eller direktør. Det er noget af det, man virkelig kan mærke i Blå Kors, som er en fagligt stærk organisation med et kristent fundament," siger Peder Winberg Morre.

Peder Winberg Morre er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har de seneste fire år arbejdet på intensivafdelingen på Aalborg Universitetshospital, hvor han har taget sig af alvorlig syge og døende patienter.

Han har i den sammenhæng skulle tage mange svære samtaler med de pårørende og være lyttende og til stede i mødet. Erfaringerne med den menneskelige omsorg og nærværet tager han med sig, når en ny hverdag venter på værestedet i Hjørring.

"Det betyder rigtig meget for mig at kunne gøre en forskel for andre mennesker. Det er et job, der ligger mig virkelig nært. Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med både brugere, ansatte og frivillige om at skabe et trygt og varmt sted,” fortæller han.

Tidligere har Peder Winberg Morre været daglig leder af organisationen Elsk Danmark, som er et kirkeligt projekt, der fremmer medborgerskab i flere byer rundt om i landet.

Til daglig bor han i Aalborg med sin kone Marie og deres tre børn.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Peder Winberg Morre glæder sig til at starte på Blå Kors' værested i Hjørring.
Peder Winberg Morre glæder sig til at starte på Blå Kors' værested i Hjørring.
Download

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye