Regionshospitalet Gødstrup

Mave- og Tarmkirurgi får ny cheflæge med omfattende erfaring

Del

Anders Husted Madsen kommer fra en stilling som ledende overlæge med ansvar for Mave- og Tarmkirurgisk Sengeafsnit på Regionshospitalet Gødstrup, og bringer en omfattende erfaring og en solid klinisk faglig baggrund til stillingen som cheflæge for Mave- og Tarmkirurgi.

Ledende overlæge Anders Husted Madsen tiltræder som cheflæge for Mave- og Tarmkirurgi den 1. oktober 2024.
Ledende overlæge Anders Husted Madsen tiltræder som cheflæge for Mave- og Tarmkirurgi den 1. oktober 2024. Søren Braad Andersen. Region Midtjylland.

Anders Husted Madsen kommer fra en stilling som ledende overlæge med ansvar for Mave- og Tarmkirurgisk Sengeafsnit, hvor han ledelsesmæssigt siden 2023 har bidraget til en positiv udvikling af sengeafsnittet som en attraktiv arbejdsplads, der er kendetegnet ved at have høj ekspertise, et godt tværfagligt samarbejde og en stærk holdånd.

Han blev ansat som overlæge på Mave- og Tarmkirurgi i 2014, hvor han som overlæge og specialist i behandling af tyk- og endetarmskræft og komplekse polypper i endetarmen sammen med de øvrige overlæger i det kolorektale kirurgiske team har været med til at indføre nye metoder til udredning og behandling, hvilket afdelingen varetager på højt niveau.

Som leder af afdelingens kirurgiske forskningsafsnit fra 2017 til 2023 har han været med til at øge forskningsaktiviteterne væsentligt. I alt fire ph.d.-projekter udgår fra det voksende forskningsafsnit, hvoraf tre af projekterne har fokus på at indhente viden om uddannelse og kompetencevurdering af kommende kirurger.

Ambitionerne for forskningsafsnittet går på fortsat at understøtte forskningsafsnittet og udvide feltet til at omfatte flere grene af afdelingen for Mave- og Tarmkirurgi, herunder sygeplejeforskning.

Anders Husted Madsen har desuden haft rollen som uddannelsesansvarlig overlæge i fire år, og har været postgraduat klinisk lektor i kirurgi i Videreuddannelsesregion Nord i ni år. Han er i dag i gang med at tage en Master i Offentlig Ledelse.

Som cheflæge kommer Anders Husted Madsen til at lede afdelingen i samarbejde med chefsygeplejerske Annette Nordstrøm.

Pressekontakt

Merete Friis Jeppesen
Kommunikationskonsulent
Telefon: 2962 4447
E-mail: merete.friis@goedstrup.rm.dk

Nøgleord

Billeder

Ledende overlæge Anders Husted Madsen tiltræder som cheflæge for Mave- og Tarmkirurgi den 1. oktober 2024.
Ledende overlæge Anders Husted Madsen tiltræder som cheflæge for Mave- og Tarmkirurgi den 1. oktober 2024.
Søren Braad Andersen. Region Midtjylland.
Download

Følg pressemeddelelser fra Regionshospitalet Gødstrup

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Regionshospitalet Gødstrup

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye