Billund Kommune

Midlertidige ændringer i den socialdemokratiske gruppe

Del

Det socialdemokratiske kommunalbestyrelsesmedlem Kurt Jensen er sygemeldt som følge af en hjerneblødning. Han skal igennem et genoptræningsforløb, inden han kan vende tilbage til politik igen.

Foto: Billund Kommune
Foto: Billund Kommune

Kommunalbestyrelsen behandler den 27. august en omrokering som følge af Kurt Jensens sygemelding, hvor Heidi Nielsen gentræder i Kommunalbestyrelsen som medlem af Børne- og Familieudvalget, mens Brian Nissen indtræder i Økonomiudvalget, indtil Kurt Jensen vender tilbage.

I den socialdemokratiske gruppe er vi dybt berørte over Kurts situation og ønsker ham det bedste. Hans fulde fokus skal være på genoptræningen, og derfor glæder jeg mig over, at han er meget fortrøstningsfuld i forhold til de midlertidige rokeringer, der kommer til at ske, indtil han vender tilbage,” siger Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup, 1. Viceborgmester og formand for Socialdemokratiet i Billund Kommune.

Kurt Jensen har det efter omstændighederne godt, men vil være sygemeldt i en periode.

Jeg er meget taknemmelig for den opbakning, jeg får fra mine politiske kollegaer, og jeg glæder mig til at vende tilbage efter mit genoptræningsforløb,” udtaler Kurt Jensen (S).

Kontakter

Billeder

Portræt af Kurt Jensen. Foto: Billund Kommune
Portræt af Kurt Jensen. Foto: Billund Kommune
Download

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye