Danske Spil A/S

Danskerne har fundet OL-optimismen frem

Del

Danske Spils eksperter har det danske cykelhold som nummer to på favoritlisten til guldet i 4.000 meter forfølgelsesløb for herrer, men hos kunderne er tiltroen meget større.

I aften cykler en af de store, danske medaljefavoritter ind på OL-scenen. Det danske hold i 4.000 meter forfølgelsesløb.

Der er dog lidt uenighed om, hvor stor en medalje-favorit, holdet egentlig er.

“I et meget tæt felt har vi hos Danske Spil Italien som favoritter, og så Danmark og Storbritannien lige efter, men der må man bare sige, at vores kunder tilsyneladende er endnu mere optimistiske: Hele 75 procent af alle indskud er sat på Danmark til at vinde OL-guld. Det er en voldsom stor favorisering af de røde-hvide, som også er større end tidligere set i lignende situationer,” vurderer oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen. 

“Her kunne jeg godt sige, at Danmark stiller op uden en af holdets bærende kræfter i Frederik Rodenberg, mens de forsvarende italienske OL-vindere omvendt har fået en vigtig brik tilbage på holdet i rytteren Filippo Ganna… men noget tyder på, at vores kunder lige i dette tilfælde ikke lytter til den slags argumenter. De håber og tror på dansk guld uanset hvad,” siger oddssætteren og tilføjer, at det gør de selvfølgelig også hos Danske Spil:

“Vi ender formentlig med at have underskud på væddemålet, hvis det danske hold ender øverst på skamlen, men sådan er det bare. Og kan det hjælpe til en dansk OL-medalje af guld, ja så tager vi gerne en for holdet herude,” siger han.

De indledende løb i holdforfølgelsesløb for herrer køres i aften klokken 17:30.

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye