Elgiganten A/S

Eksplosivt salg af computere med AI teknologi frem mod studiestart

Del

Studiestart nærmer sig, og Elgiganten ser i år ind i en firedobling i salg af bærbare computere. De studerende vil have hurtige processorer, hvor AI er inkorporeret i selve computeren. For kunstig intelligens er meget hurtigt blevet en naturlig del af studielivet, fortæller Elgigantens Head of Sales.

AI computere i høj kurs frem mod studiestart
AI computere i høj kurs frem mod studiestart

Op til studiestart er der altid travlt i Elgigantens computerafdelinger, men i år er noget helt særligt. Når undervisningen starter, forventes salget af bærbare computere at være vokset med 450% sammenligner man med computersalget på årets øvrige måneder, vurderer Glenn Manson.

AI er blevet et naturligt og nødvendigt studieredskab
Glenn Manson, Head of Sales, Elgiganten: ”Med nye processorer kan AI integreres i computeren. Med den enorme efterspørgsel vi allerede ser, er anvendelse af kunstig intelligens blevet et naturligt og nødvendigt redskab i studierne. Hvis jeg selv var studerende med medstuderende, der havde en computer med AI, ville jeg også skynde mig at anskaffe sådan en. De fænomenale muligheder med AI gør det til en stor hjælp i hverdagen.”

AI skal ifølge Glenn Manson ses som en assistent, og hvor intelligent den opfører sig afhænger af, hvor god man er til at stille de rette spørgsmål til den. Det gælder uanset, om den hjælper med formler i excel, sparring ifm. opgaver, korrektur eller noget fjerde.


Back to a – new – reality
Elgiganten kører op til skolestart en kampagne kaldet ’Back to Reality’ på computere og tilbehør som mus, sleeves og adaptere. ”Hos Elgiganten ser vi AI som en game changer, som vi alle bør blive fortrolige med. Vi kalder kampagnen Back to reality for at signalere, at hverdagen efter sommerferien nærmer sig. Men vi kunne også have kaldt den Back to a new reality. For nu har vi fået en klog assistent, som kan ændre vores hverdag til det bedre,” siger Glenn Manson.

Billeder

AI computere i høj kurs frem mod studiestart
AI computere i høj kurs frem mod studiestart
Download

Links

Om Elgiganten

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde-hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt på knap 50 varehuse landet over samt en af landets største webshops: Elgiganten.dk

Fra brug-og-smid-væk til cirkulær økonomi
Elektronikbranchen er under forandring og vi er ved at løbe tør for de materialer, der indgår i produktionen af ny teknologi. For planeten betyder det tabte ressourcer – for branchen er det et spørgsmål om at overleve: Hvis vi skal have produkter at sælge i morgen, skal vi reparere og genbruge den elektronik, vi sælger i dag. Det er derfor Elgigantens opgave at fremhæve de produkter med lavest energiforbrug og produkter, som påvirker miljøet mindst muligt – og hjælpe kunder med at træffe oplyste valg, så produkter opdateres, opgradere og repareres frem for at blive smidt i skraldespanden. Og når produkterne ikke kan anvendes mere, skal de genbruges.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der består af i alt 427 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 m2 store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Følg pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Elgiganten bliver eneforhandler af ny ŌURA ’smart ring’14.5.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ouraringen kan nu købes i Elgiganten i Danmark, Norge, Finland og Sverige ŌURA, selskabet bag den nye ’smart ring’, der giver sin ejer personlige helbredsoplysninger og - indsigt, annoncerede i dag udvidelsen af sit forretningsområde til de nordiske lande i samarbejde med Elgiganten. Fra og med denne uge kan Ouraringen, både Heritage og Horizon styles, købes i Danmark, Norge, Sverige og Finland såvel som online.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye