Bet25 A/S

Bornholmer vandt 222.177 kroner

Del

Bornholmer vinder 222.177 kroner i V65-spil! En modig Bet25-kunde ramte alle seks vinderheste på Bornholm Brand Park og høstede en betydelig jackpot. Han planlægger at bruge gevinsten på ferie og familie. Vinderen fortæller, at Lluc Boko var en nøgle til hans store succes.

På en fyldt Bornholm Brand Park var hesten Lluc Boko en Bet25-spillers nøgle til en stor gevinst.
På en fyldt Bornholm Brand Park var hesten Lluc Boko en Bet25-spillers nøgle til en stor gevinst. Foto: Torben Ager - Travfoto Bornholm

En bornholmsk Bet25-kunde ramte jackpot tirsdag aften, da han var den eneste, der formåede at forudsige alle seks vinderheste i V65-spillet på Bornholm Brand Park.

- Jeg er den type, der tager chancer. Jeg er ikke bange for at tabe, siger vinderen til Bet25.

Med en kupon til over 1300 kroner var kunden selv tilstede på banen og endte med at vinde 159.477 kroner på de seks rigtige og yderligere 3.135 kroner på hver af hans 20 kombinationer med fem rigtige. I alt nåede gevinsten op på imponerende 222.177 kroner og gjorde aftenen 25 gange sjovere.

En nøgle til hans succes var hesten Lluc Boko, som han havde udpeget som sikker vinder i det andet af de seks travløb.

- Det var svært at finde sikre vindere. Lluc Boko var kun tippet som fjerde af de seks heste i løbet, men jeg havde en fornemmelse af, at den ville vinde, selv fra en udvendig position ved førerhesten. Alt gik præcis som håbet, især efter dens gode præstation sidste gang, reflekterer han.

Med den store gevinst planlægger Bet25-kunden allerede at prioritere ferie og tid med familien.

- Der bliver mere plads i budgettet til ferie og familien, siger han.

V65-spillet afvikles hver tirsdag på forskellige danske travbaner, og spillerne skal finde vinderne af seks udvalgte løb.

Bet25 er dedikeret til hestesporten, og overskuddet fra spillet bidrager direkte til væddeløbssportens udvikling.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

På en fyldt Bornholm Brand Park var hesten Lluc Boko en Bet25-spillers nøgle til en stor gevinst.
På en fyldt Bornholm Brand Park var hesten Lluc Boko en Bet25-spillers nøgle til en stor gevinst.
Download

Om Bet25

Bet25 er et dansk spilselskab med mange års erfaring indenfor online sportsbetting, spil, casino og hestevæddeløb. Bet25 er drevet af 25syv A/S og har dansk spillelicens udstedt af Spillemyndigheden. 25syv A/S er 100% ejet af Ecosys A/S, som er ejet af svenske ATG. Alt overskud fra 25syv A/S går til hestevæddeløbssporten.

Følg pressemeddelelser fra Bet25 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bet25 A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye