Apollo Rejser

Apollo lancerer Gambias første sportshotel

Del

Gambia er Apollos helt store vinternyhed fra Danmark. Nu udvider rejsearrangøren yderligere og lancerer et rent sportshotel midt på stranden.

Apollo Gambia hotel

Interessen for aktive ferier stiger markant fra år til år, og i takt med efterspørgslen fortsætter Apollo Sports med at udvide porteføljen af sportshoteller. Det seneste sportshotel i rækken lanceres i Gambia allerede denne vinter – og bliver det første af sin slags i landet.

”Det er en stor milepæl både for os som rejsearrangører, vores lokale samarbejdspartner og, ikke mindst, vores gæster. Ikke alene kan vi tilbyde vores rejsende en ny, eksotisk og spændende destination for en aktiv ferie, men Gambia får også sit første rene sportshotel. Vi glæder os til at byde fitness-entusiaster velkommen til vores nyeste sportsparadis under svajende palmer,” siger Daniel Giray, sportschef i Apollo Rejser.

Apollo Sports-hotellet Kombo Beach Resort vil tilbyde alt, hvad hjertet kan begære på en aktiv ferie - og lidt til. Hotellet får således et veludstyret fitnesscenter samt tre nybyggede padelbaner, træningsområder til både yoga og holdtræning og, ikke mindst, den populære WOD-boks, som mange kender fra rejsearrangørens Powered by Playitas hoteller.

En uovertruffen beliggenhed og atmosfære
Hotellets fitnessfaciliteter og aktiviteter er tilpasset alle niveauer og henvender sig derfor lige meget til hardcore fitness-entusiaster som til aktive familier.

Derudover åbner den ultimative beliggenhed direkte på Kotu Beach også op for den perfekte kombination af afslapning og mødested. Den kilometerlange sandstrand fungerer nemlig som et naturligt samlingspunkt for lokalbefolkningen og indbyder både til dejlige og forfriskende pauser mellem træninger og til sociale aktiviteter som strandfodbold og beachvolley.

Og når solen går ned, forvandler stranden sig fra en levende træningsarena til en livlig scene med spontane fodboldkampe, picnic og grill, hvilket ikke kun skaber et unikt og inspirerende miljø, men også giver gæsterne en fantastisk mulighed for at tage del i den pulserende atmosfære.

”Kombo Beach er stolte af at samarbejde med Apollo Sports. Sundhed er den største form for rigdom, vi kan have, og vi glæder os til at bidrage positivt til vores gæsters trivsel – både gennem førsteklasses faciliteter, udstyr og, ikke mindst, gennem service og gæstfrihed,” fortæller hotelejer Malleh Sallah.

null

Træning på Kombo Beach Resort
Fitness og træningsfaciliteter: Træningslokalet med aircondition byder på både havudsigt og moderne udstyr fra Matrix og Casall PRO - herunder løbebånd, romaskine, Ski Erg, maskiner til styrketræning og frie vægte. Der er desuden en udendørs WOD-boks til funktionel træning.

Padel, tennis og løb: Kombo Beach Resort byder på tre nybyggede padelbaner, en nyrenoveret tennisbane og muligheder for uforglemmelige løbeture langs sandstranden. Padelbanerne er LED-belyste til aftenspil.

Yoga og holdtræning: På udendørsplatformen arrangeres både yoga- og holdtræningstimer under åben himmel med udsigt til havet.

Beachfodbold og beachvolley: Kombo Beach Resort byder på både beachfodbold og beachvolleyball spontant med andre gæster på hotellet, eller man kan deltage på planlagte tidspunkter.

Kontakter

Billeder

Om Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Tour Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.

Følg pressemeddelelser fra Apollo Rejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Apollo Rejser

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye