Business Wire

CA-ANDERSEN-GLOBAL

Del
Andersen Global forstærker sin afrikanske platform og tilføjer værdiansættelseskapacitet i Nigeria og Sydafrika

Andersen Global har tilføjet værdiansættelseskapacitet i Afrika og styrket sin overordnede regionale dækning ved at tilknytte ​​to nye samarbejdsvirksomheder – Nelson Thorpe Alonge i Nigeria og Valeo Capital i Sydafrika. Med disse tilføjelser markerer Andersen sine første udbud af værdiansættelsesservice i Afrika og og øger dermed virksomhedens udbud af global værdiansættelse i Nordamerika, Europa, Latinamerika, Mellemøsten og Asien.

Nelson Thorpe Alonge udbyder en komplet portefølje af værdiansættelse af aktiver, der dækker jord og bygninger, anlæg og udstyr, maritime aktiver, olie og gas, luftfart, ejendomsinvesteringer, ejendomsmæglervirksomhed, salg og opkøb, ejendoms- og facilitetsadministration samt rådgivning om ejendomsudstykning. Under ledelse af seniorpartner Victor Alonge betjener virksomheden selskaber, internationale agenturer, diplomatiske enheder, stater, statslige agenturer og personer med stor nettoformue.

"Kundernes succes og tilfredshed står i centrum af vores forretningsstrategi," siger Victor. "Vores samarbejde med Andersen Global er en milepæl for vores virksomhed og viser, at vi altid engagerer os maksimalt i forhold til vores kunder, når vi udvider vores virkeområde til at levere perfekte og omfattende værdiansættelsesløsninger globalt."

Valeo Capital er stiftet af de to partnere Riaan van Heerden og David Tosi og er en specialiseret virksomhed, der arbejder tæt sammen med kunder lige fra greenfieldvirksomheder til børsnoterede selskaber. Virksomheden yder omfattende virksomhedsfinansiering og -rådgivning, herunder fusioner og opkøb, BEE-ejerskabsstrukturering (black economic empowerment), værdiansættelse af virksomheder, due diligence og kapitalrejsning.

"Vi er stolte af den ressourcestyrke, pålidelighed og professionelle indsigt, vi giver til kunder og ønsker at fortsætte med at udvide vores udbud til kunder lokalt og globalt," siger Riaan. "Vores samarbejde med Andersen Global er en yderligere styrkelse af vores teams engagement i at yde klassens bedste service og fastholder vores konkurrencefordel i regionen."

Global Chairman og CEO for Andersen Mark L. Vorsatz siger: "Nelson Thorpe Alonge og Valeo Capital har konsekvent demonstreret deres forpligtelse på god forvaltning og kundeservice, og har skilt sig ud som førende på markedet. Både Nigeria og Sydafrika er som altid vigtige markeder, og virksomhedernes ekspertise er vigtig for vores globale ekspansionsstrategi og for at opfylde de skiftende værdiansættelseskrav fra kunder både regionalt og i udlandet."

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte og uafhængige medlemsvirksomheder, der består af skattejurister samt skatte- og værdiansættelseseksperter i hele verden. Andersen Global, der blev etableret i 2013 af den amerikanske medlemsvirksomhed Andersen Tax LLC, har nu mere end 17.000 eksperter i hele verden og en tilstedeværelse på over 475 lokaliteter gennem sine medlemsvirksomheder og samarbejdsvirksomheder.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

For at se dette indhold fra cts.businesswire.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Se kildeudgaven på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240711008688/da/

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com
DK
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye