SOS International

Sjaskvåd Roskilde Festival gav travlhed hos vejhjælpen

Del

Den vådeste festival siden 2007 medførte, at SOS Dansk Autohjælp måtte trække 97 køretøjer fri af mudderet.

Vejhjælpen havde travlt på årets Roskilde Festival
Vejhjælpen havde travlt på årets Roskilde Festival SOS Dansk Autohjælp

Roskilde Festival er netop overstået, og selvom øjnene måske stadig er lidt søvnige hos nogle af de mange festivalgæster, så har der ikke været meget tid til hvil hos vejhjælpen.

I løbet ad ugen måtte SOS Dansk Autohjælp nemlig rykke ud til intet mindre end 97 fritrækninger, hvor et køretøj sad fast i mudderet og skulle have hjælp til at blive trukket fri.

De 97 fritrækninger dækker både over køretøjer inde på selve festivalpladsen samt gæster, der sad fast på de tilstødende parkeringspladser. Ud over fritrækningerne, hjalp SOS Dansk Autohjælp også med både starthjælp og hjulskift i relation til festivalen.

-97 fritrækninger på Roskilde Festival er flere end normalt, og det skyldes naturligvis det meget ustadige vejr, vi har haft denne sommer. Ud over Roskilde Festival så vi også tidligere på sommeren, at der var brug for vores ekspertise på Heartland Festival, hvor vi trak 47 køretøjer fri fra mudderet, fortæller vagtcentralchef hos SOS Dansk Autohjælp, Anette Bjørn Juncher.

Skal du til festival eller andre større arrangementer i løbet af sommeren, anbefaler SOS Dansk Autohjælp, at du tænker over, hvor du parkerer. Underlag af græs og jord kan blive meget våde og bløde.

Er du uheldig og sidder fast anbefales det at tilkalde vejhjælp i stedet for at blive ved med at prøve at komme fri ved egen hjælp – man risikerer, at bilen synker dybere ned i det bløde underlag. Her kan du læse flere tips og tricks til at passe på din bil i det lunefulde sommervejr.

Under dette års Roskilde Festival faldt der mere nedbør end på de fire tidligere festivaler tilsammen.

Nøgleord

Kontakter

SOS International: En global virksomhed med nordiske rødder

SOS Dansk Autohjælp er en del af SOS International

SOS International blev grundlagt i 1961 af Den Kongelige Danske Automobilklub samt Zoneredningskorpset og har en global tilstedeværelse med stærke nordiske rødder.

Fra alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder SOS International assistance 24/7/365 inden for de tre driftsgrene: Mobility, Travelcare og Healthcare.

SOS International består af 1.200 kolleger, der til sammen taler 30 forskellige sprog. Derudover har SOS International et omfattende verdensomspændende netværk af mere end 16.500 kvalificerede leverandører, udbydere og partnere, der gør det muligt at hjælpe mennesker over hele kloden inden for områderne rejseassistance, vejhjælp og sundhedsydelser.

SOS International er ejet af nogle af Nordens største forsikringsselskaber, og kunderne er blandt andre forsikringsselskaber og bilproducenter.

Hver dag hjælper SOS International 3.335 mennesker, og har i alt ydet assistance i 189 lande.

Følg pressemeddelelser fra SOS International

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SOS International

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye