Røde Kors

Farveskift hos Røde Kors Genbrug: Fremover skal du aflevere dit genbrugstøj i en rød container i stedet for en blå

Del

I løbet af foråret er der dukket nye Røde Kors-genbrugscontainere op. Og de nye containere, hvor du fremover kan aflevere dit aflagte genbrugstøj, matcher organisationens navn noget bedre end de forrige: De er nemlig helt røde og lyser godt op i gadebilledet ved Store Torv i Farsø.

Årsagen til farveskiftet er meget ligetil. Det fortæller chef for Røde Kors Genbrug, Tina Donnerborg:

"Når nu vi hedder Røde Kors, så skal vores containere også være røde. Vi bruger anledningen de steder, hvor de blå containere alligevel har skullet erstattes af nye, og så har det været oplagt at skifte farven også", siger Tina Donnerborg.

Indtil videre er de nye røde genbrugscontainere stillet op fire steder i landet, herunder i Farsø.

De nye røde genbrugscontainerne vil løbende afløse de tidligere blå containere fra Røde Kors over hele landet, efterhånden som disse bliver ’slidt op’.

Kontakter

Røde Kors pressetelefonrodekors.dk/presse

Tlf:3529 9699

Billeder

Fremover vil genbrugscontainerne fra Røde Kors matche navnet på organisationen.
Fremover vil genbrugscontainerne fra Røde Kors matche navnet på organisationen.
Download

Om Røde Kors

Røde Kors er altid til stede

Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. Vi skaber fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv, og i kriser er vi en del af det nationale beredskab i Danmark.

192 lande er med Genevekonventionen blevet enige om at have Røde Kors som fælles hjælpeorganisation. Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden. Uden hensyn til nationalitet, religion eller politiske holdninger.

Vi er verdens største humanitære organisation med omkring 12 millioner frivillige over hele verden. Vi er en bevægelse for medmenneskelighed i verden, i lokalsamfundet og dér, hvor du bor.

Følg pressemeddelelser fra Røde Kors

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Røde Kors

Farveskift hos Røde Kors Genbrug: Fremover skal du aflevere dit genbrugstøj i en rød container i stedet for en blå4.7.2024 10:55:01 CEST | Pressemeddelelse

I løbet af foråret er der dukket nye Røde Kors-genbrugscontainere op. Og de nye containere, hvor du fremover kan aflevere dit aflagte genbrugstøj, matcher organisationens navn noget bedre end de forrige: De er nemlig helt røde og lyser godt op i gadebilledet på Strandvejen i Frederiksværk. Årsagen til farveskiftet er meget ligetil. Det fortæller chef for Røde Kors Genbrug, Tina Donnerborg: "Når nu vi hedder Røde Kors, så skal vores containere også være røde. Vi bruger anledningen de steder, hvor de blå containere alligevel har skullet erstattes af nye, og så har det været oplagt at skifte farven også", siger Tina Donnerborg. Indtil videre er de nye røde genbrugscontainere stillet op fire steder i landet, herunder i Frederiksværk. De nye røde genbrugscontainerne vil løbende afløse de tidligere blå containere fra Røde Kors over hele landet, efterhånden som disse bliver ’slidt op’.

Farveskift hos Røde Kors Genbrug: Fremover skal du aflevere dit genbrugstøj i en rød container i stedet for en blå4.7.2024 10:51:59 CEST | Pressemeddelelse

I løbet af foråret er der dukket nye Røde Kors-genbrugscontainere op. Og de nye containere, hvor du fremover kan aflevere dit aflagte genbrugstøj, matcher organisationens navn noget bedre end de forrige: De er nemlig helt røde og lyser godt op i gadebilledet på Slotsgade i Hillerød. Årsagen til farveskiftet er meget ligetil. Det fortæller chef for Røde Kors Genbrug, Tina Donnerborg: "Når nu vi hedder Røde Kors, så skal vores containere også være røde. Vi bruger anledningen de steder, hvor de blå containere alligevel har skullet erstattes af nye, og så har det været oplagt at skifte farven også", siger Tina Donnerborg. Indtil videre er de nye røde genbrugscontainere stillet op fire steder i landet, herunder i Hillerød. De nye røde genbrugscontainerne vil løbende afløse de tidligere blå containere fra Røde Kors over hele landet, efterhånden som disse bliver ’slidt op’.

Farveskift hos Røde Kors Genbrug: Fremover skal du aflevere dit genbrugstøj i en rød container i stedet for en blå4.7.2024 10:26:49 CEST | Pressemeddelelse

I løbet af foråret er der dukket nye Røde Kors-genbrugscontainere op. Og de nye containere, hvor du fremover kan aflevere dit aflagte genbrugstøj, matcher organisationens navn noget bedre end de forrige: De er nemlig helt røde og lyser godt op i gadebilledet på Østergade i Rødekors. Årsagen til farveskiftet er meget ligetil. Det fortæller chef for Røde Kors Genbrug, Tina Donnerborg: "Når nu vi hedder Røde Kors, så skal vores containere også være røde. Vi bruger anledningen de steder, hvor de blå containere alligevel har skullet erstattes af nye, og så har det været oplagt at skifte farven også", siger Tina Donnerborg. Indtil videre er de nye røde genbrugscontainere stillet op fire steder i landet, herunder i Rødekro. De nye røde genbrugscontainerne vil løbende afløse de tidligere blå containere fra Røde Kors over hele landet, efterhånden som disse bliver ’slidt op’.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye