3byggetilbud.dk

Klimaforandringer medfører stigende efterspørgsel på kloakmestre

Del

Klimaforandringer får rekordmange danskere til at efterspørge kloakmestre, som kan hjælpe med omfangsdræn, højvandslukke, pumpebrønde og andre former for klimatilpasning, der kan hjælpe med at holde vandet ude af de private boliger.

Fremtiden byder på vildere og vådere vejr, og behovet for klimasikring af danske boliger er større end nogensinde. Nye tal fra Energihjem.dk og 3byggetilbud.dk viser massiv efterspørgsel på omfangsdræn hos private boligejere. For at imødekomme behovet lancerer Energihjem.dk et nyt univers, Bliv klog på klimatilpasning, i samarbejde med Danske Bank, som skal hjælpe boligejere med klimatilpasning.

Klimaforandringer skaber travlhed hos kloakmestre

Klimaforandringer med længere nedbørsperioder, kraftigere regnskyl og stigende grundvandsniveauer skaber et akut behov for klimatilpasning af danske boliger. Opgavetallene hos Energihjem.dk og 3byggetilbud.dk viser en vækst på 161 procent i forespørgsler på omfangsdræn, når 1. halvår af 2024 sammenlignes med samme periode sidste år.

Større opmærksomhed på klimatilpasning

Omfangsdræn beskytter boliger mod indtrængende vand og fugtskader, hvilket bliver stadig mere relevant. Den markante stigning i efterspørgslen viser, at danskerne søger at sikre deres boliger mod fremtidige vejrforhold. Maria Carlsen, kommunikationschef hos Energihjem.dk, udtaler:

"Vi ser en tydelig tendens til, at flere husejere ønsker at beskytte deres ejendomme mod de øgede vandmængder. Vores data viser, at bevidstheden om behovet for klimasikring er steget markant. Og vores tilknyttede kloakmestre er begyndt at få travlt."

Hjælp til finansiering af klimatilpasning

Med priser, der hurtigt kan overstige 150.000 kroner for etablering af et omfangsdræn, er klimatilpasning ofte en stor udgift for mange private boligejere. Derfor har Energihjem.dk indgået et samarbejde med Danske Bank, hvor lån tilbydes med en attraktiv rente og uden lånesagsgebyrer til klimatilpasning af boligen. I det nye univers på Energihjem.dk finder boligejere også information om de forskellige klimatilpasningsløsninger. Hver løsning gennemgås, priser præsenteres, og det er muligt at få håndværkertilbud på klimatilpasningsprojektet.

Kloakmestre søges

Energihjem.dk og 3byggetilbud.dk er begyndt at søge efter flere autoriserede kloakmestre, der kan hjælpe med den øgede efterspørgsel.

"Den stigende efterspørgsel på omfangsdræn og andre former for klimatilpasning vidner om, hvor vigtigt det er for boligejerne at sikre deres ejendomme mod de øgede vandmængder og de nye udfordringer, som klimaforandringerne medfører. Vi forventer, at behovet for klimatilpasning kun vil vokse i fremtiden," udtaler Maria Carlsen fra Energihjem.dk.

Virksomheder med autorisation inden for kloak er velkomne til at henvende sig hos 3byggetilbud.dk for at få mere information om, hvad et samarbejde om klimatilpasning indebærer. https://www.3byggetilbud.dk/tilmeld-virksomhed/

Nøgleord

Kontakter

Maria CarlsenKommunikationschef3byggetilbud.dk A/S

Presse- og kommunikationschef hos 3byggetilbud.dk A/S, der også står bag Andelsportal.dk og Energihjem.dk

Tlf:26740636mac@3byggetilbud.dk

Links

3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk A/S er stiftet i år 2000 og står bag portalerne 3byggetilbud.dk, Energihjem.dk og Andelsportal.dk. 3byggetilbud.dk A/S er i dag Danmarks største formidler af byggeopgaver. Via 3byggetilbud.dk formidles mere end 70.000 bygge- og renoveringsopgaver årligt til et landsdækkende netværk af 1.700 håndværker-firmaer. 

Følg pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3byggetilbud.dk

Klimaforandringer får rekordmange danskere til at efterspørge omfangsdræn27.6.2024 10:27:11 CEST | Pressemeddelelse

Fremtiden byder på vildere og vådere vejr, og det betyder, at behovet og interessen for klimasikring af de danske boliger aldrig har været større. Nye tal fra Energihjem.dk og 3byggetilbud.dk viser massiv efterspørgsel på omfangsdræn hos private boligejere. For at imødekomme danskernes behov for at beskytte boligen mod vind og vejr, lancerer Energihjem.dk et nyt univers i samarbejde med Danske Bank, som skal hjælpe boligejere med at klimatilpasse boligen.

Se vinderne: Her er håndværkerne med de bedste kundeoplevelser20.3.2024 16:00:04 CET | Pressemeddelelse

Traditionen tro tildeler 3byggetilbud.dk, landets største opgaveformidler, titlerne som årets elitehåndværkere. Vinderfeltet består af 15 forskellige firmaer, der er kåret som vindere inden for hver deres fagkategori. De er nøje udvalgt blandt 3byggetilbud.dks mere end 1.600 tilknyttede håndværkerfirmaer og på baggrund af de knap 65.000 henvendelser portalen modtog sidste år. Den helt store pris som årets Elite-Håndværker 2024 går til NORHS BYG ApS fra Greve.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye