Too Good To Go ApS

Too Good To Go ansætter ny landedirektør for Danmark

Del

København, Danmark – 27. juni 2024 – Too Good To Go har udnævnt Ken Vanhoegaerden som ny landedirektør for Danmark. Med en betydelig baggrund inden for ledelse og opbygning af stærke kunderelationer vil Vanhoegaerden bidrage til at styrke virksomhedens position i det danske marked og drive fremtidig vækst, når han starter i sin nye rolle den 1. august.

Ken Vanhoegaerden
Ken Vanhoegaerden

Ken Vanhoegaerden er en erfaren lederprofil, med en solid baggrund i at opbygge motiverede teams på tværs af funktioner samt at udvikle stærke partnerskaber, der fokuserer på fælles mål og udvikling. Han har tidligere arbejdet hos Mærsk, Chr. Hansen og ISS. Hos sidstnævnte tilbragte Ken 10 år og fungerede senest som Regional COO for Central- og Sydeuropa, med ansvar for at lede tværfunktionelle teams og skabe værdi for virksomhedens kunder gennem effektiv drift.

Udnævnelsen af Ken som ny landedirektør er et strategisk skridt for Too Good To Go i bestræbelsen på at styrke teamet og derigennem samarbejdet med virksomhedens partnere i kampen mod madspild. Hans omfattende erfaring inden for ledelse og værdiskabelse kommer til at understøtte Too Good To Gos mission om at inspirere og give alle mulighed for at bekæmpe madspild sammen, blandt andet ved at skalere udrulningen af Too Good To Go Platform – en ny løsning, der skal hjælpe fødevarevirksomheder med at håndtere overskudsmad og skabe værdi af varer, der ellers ville være endt i skraldespanden.

"Ken har allerede en imponerende track record med at skabe kommercielle resultater, og jeg er overbevist om, at han er den helt rette til også at gøre en betydelig forskel for vores partnere, og dermed også for miljøet” udtaler Mette Lykke, administrerende direktør for Too Good To Go. "Too Good To Go er baseret på stærke partnerskaber med vores samarbejdspartnere, og Ken har netop arbejdet med dette på tværs af flere brancher, senest i ISS.”

Læring som hovedtema

Når Ken starter hos Too Good To Go, vil hans fokus især være på, hvordan nye produkter kan skabe værdi for eksisterende kunder.

Ken Vanhoegaerden ser frem til sin nye rolle og udtaler: "Jeg glæder mig til at blive en del af Too Good To Go, lære teamet at kende og bidrage til missionen om at reducere madspild. Mit fokus vil være at udnytte min erfaring til at styrke vores forretning i Danmark ved at samarbejde med partnere og vise værdien af vores innovative produkter og løsninger. Denne rolle repræsenterer en win-win-win: til gavn for vores partnere, forbrugere og klimaet."

Med udnævnelsen af Ken Vanhoegaerden som ny landedirektør er Too Good To Go godt rustet til at fortsætte sin vækstrejse og yderligere styrke sin position som en førende aktør inden for bekæmpelse af madspild i Danmark og resten af verden. 

Kontakter

Billeder

Om Too Good To Go

Too Good To Go er en certificeret B Corp social impact-virksomhed med en mission om at inspirere og give alle mulighed for at bekæmpe madspild sammen. Gennem sin markedsplads forbinder Too Good To Gos fællesskab usolgte fødevarer fra en række forretningspartnere, herunder detailhandlere, bagerier, caféer, restauranter og producenter. Siden 2016 har Too Good To Go hjulpet med at redde over 330 mio. måltider fra at gå til spilde, hvilket svarer til 891.000 tons CO2.

Det anslås, at 40 pct. af alle producerede fødevarer går til spilde hvert år, hvilket bidrager til 10 pct. af alle menneskeskabte drivhusgasudledninger (WWF, 2021). Derfor er bekæmpelse af madspild udnævnt til at være den vigtigste løsning til at løse klimakrisen (Project Drawdown, 2020).

Too Good To Go er vokset til over 95 mio. registrerede brugere og 160.000 aktive forretningspartnere på tværs af 18 lande i Europa, Nordamerika og Australien, hvilket gør selskabet til den førende teknologivirksomhed i kampen mod madspild.

Følg pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Too Good To Go ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye