Fredensborg Kommune

Ny borgerrådgiver i Fredensborg Kommune

Del

Den 1. august tiltræder cand.jur. Gülüm Yalcin som borgerrådgiver

Mandag aften godkendte et enigt byråd ansættelsen af Gülüm Yalcin som kommunens nye borgerrådgiver. Gülüm Yalcin er uddannet jurist i 2014. Hun har en bred erhvervserfaring og har siden marts 2022 fungeret som borgerrådgiver i Halsnæs Kommune. Gülüm har ligeledes erfaring som borgerrådgiver fra både Gribskov og Stevns kommuner.

”Byrådet har besluttet, at kommunen fremover permanent skal have en borgerrådgiver, som kan bistå og vejlede borgerne samt samarbejde med administrationen om udvikling af bl.a. sagsbehandling og kommunikation med borgerne. Jeg er derfor glad for, at et enigt ansættelsesudvalg og byråd står bag ansættelsen af Gülüm Yalcin, som vi finder har de helt rette kvalifikationer”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.

”Som borgerrådgiver brænder jeg for at sikre, at borgernes behov bliver behandlet retfærdigt og respektfuldt, så vi sikrer en god og konstruktiv dialog. Det ser jeg frem til at hjælpe borgerne i Fredensborg Kommune med”, siger Gülüm Yalcin.

Gülüm Yalcin tiltræder den 1. august. Kontaktinformation mv. bliver umiddelbart herefter offentliggjort i kommunens annonce i Uge Nyt og på kommunens hjemmeside.

Gülüm Yalcin vil fremover være ansat i både Fredensborg og Halsnæs kommuner, idet begge kommuner har oprettet borgerrådgiverfunktionen som en deltidsstilling.

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A) tlf. 25 29 19 42

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye