Ny ESG og bæredygtighedschef i OK-koncernen

Del

Monica Klepp Bjerrum tiltræder 1. august som ny chef for ESG og bæredygtighed i OK-koncernen. Hun kommer fra en stilling som ESG rådgiver i PwC’s konsulentafdeling for bæredygtighedsrådgivning og har været Sustainability Director i Danish Crown

Monica Bjerrum er ny chef for ESG og bæredygtighede i OK a.m.b.a.
Monica Bjerrum er ny chef for ESG og bæredygtighede i OK a.m.b.a.

OK har oprettet en ny ESG og bæredygtighedsfunktion til at drive implementeringen af CSRD-rapportering og sikre det strategiske fokus på bæredygtighed på tværs af koncernen, der tæller selskaber som OK, Kamstrup og Coop (såfremt OK's og Coops aftale godkendes af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, red).

Til at stå i spidsen for at udvikle denne funktion har OK ansat Monica Klepp Bjerrum, der har mangeårig erfaring med at drive bæredygtige transformationer fra både konsulent- og virksomhedssiden.

”Der er ingen tvivl om, at bæredygtighed og ESG kommer til at fylde mere og mere i OK med tanke på øgede lovkrav og stigende forventninger fra kunder og omverden. Der venter en stor opgave på koncernniveau, og jeg er meget glad for, at det er lykkedes os at finde en stærk profil som Monica Klepp Bjerrum til at varetage dette og bygge videre på det fundament, der er skabt på ESG-området de senere år,” siger Stina Bonde, HR-direktør i OK.

”OK er i gang med en transformation og vil op i fart på den her dagsorden, og det tiltaler mig. Det er en stor opgave, og noget af det første, der skal tages fat på, er at få masseret det nye EU-rapporteringsdirektiv, CSRD, ind på koncernniveau samt accelerere klimaindsatsen. Så der er nok at tage fat på, og det bliver spændende at skulle stå i spidsen for den opgave,” siger Monica Klepp Bjerrum.

Om Monica Klepp Bjerrum
Monica Klepp Bjerrum er er uddannet Cand. Merc. fra Aarhus Universitet i 1992. Siden har hun taget Journalisthøjskolens tillægsuddannelse og en række forskellige bæredygtighedsuddannelser. Hun har i begyndelsen af sin karriere været forbi både Dansk Supermarked og Lantmännen Unibake i rollen som kommunikationschef. Siden har hendes karriere båret præg af bæredygtigheds-dagsordenen i flere stillinger som rådgiver, konsulent og som Sustainability Director i Danish Crown. 

Nøgleord

Kontakter

  • OK er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til grøn el og varmepumper.
  • OK er desuden en af de største elleverandører i Danmark
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab og tæller udover moderselskabet OK datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Energiteknik. 
  • OK omfatter mere end 685 tankstationer, mere end 230 vaskehaller samt mere end 80 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

Åbningsfest: Nu åbner rastepladsen Storkereden i en ny og moderne udgave6.6.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

På baggrund af en samarbejdsaftale med Vejdirektoratet har OK etableret lynladere ved rastepladserne Storkereden og Lærkereden langs Helsingørmotorvejen samt overtaget driften af Storkeredens forhenværende café og kiosk. Det hele er snart på plads, og det markeres med en officiel åbningsfest af den nye OK Plus-butik og tilhørende ladepark ved Storkereden fredag den 14. juni klokken 10.00-15.00

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye