Faskinetunnel vil sætte ny standard for opsamling af regn- og overfladevand i de danske villakvarterer

Del

WaterCare lancerer ny faskinetunnel til parcelhusmarkedet. Med sin hurtige installation, fleksibilitet, spulingsevne og holdbarhed sætter Faskinetunnel Villa en ny standard for håndtering af regn- og overfladevand.

Den fynske produktionsvirksomhed WaterCare er klar med en ny faskine til parcelhusmarkedet. Faskinetunnel Villa er en modulbaseret faskinetunnel, der adskiller sig fra andre faskinetyper på flere parametre. 

Med sin spulingsevne er det muligt at rense faskinen for slam og snavs på en utrolig effektiv måde. Det sikrer en problemfri drift, der reducerer risikoen for oversvømmelser og miljøproblemer.

Ligesom andre modeller fra WaterCare er Faskinetunnel Villa kendetegnet ved den hurtige installationsproces. Faskinetunnel Villa er designet, så den fylder lidt mindre end to traditionelle kassetter i højden. Til gengæld skal man bruge mindre faskine på at opnå samme ydeevne. Derfor kræver det mindre udgravning og giver en nemmere og langt hurtigere installation end de traditionelle kassetteløsninger på markedet.

Dertil tåler Faskinetunnel Villa tung statisk belastning. Faskinen kan derfor installeres mange steder på byggegrunden, herunder indkørsler og flisebelagt terræn. 

“Det er på mange måder et meget banalt produkt, men den løser en del udbredte problematikker. Og det bedste er, at faskinetunnellen gør det lettere for hele kæden, både distributøren, entreprenøren, bygherren, og husejeren,” siger Nick Rønsner, CEO i WaterCare. 

Faskinetunnel Villa er allerede på lager hos WaterCare’s sædvanlige grossistkunder og forhandlere.

Nøgleord

Billeder

Nick Rønsner - Watercare Aps
CEO Nick Rønsner - Watercare Aps
Download
Faskinetunnel Villa fra WaterCate Aps
Faskinetunnel Villa fra WaterCate Aps
Download

Links

Om WaterCare

WaterCare er en dansk produktionsvirksomhed, der udvikler og producerer produkter til forbedring af miljøet i de danske fjorde, vandløb og andre recipienter. I en tid med stadigt større fokus på vandmiljøet beskæftiger WaterCare sig med produkter, som kan rense spilde- og overfladevand. WaterCare har været i branchen i over 20 år og har leveret mere end 500.000 løsninger til rensning af spildevand. 

Kontakt 

For yderlige information og udtalelser er du velkommen til at kontakte: 

Nick Rønsner
CEO

WaterCare Aps
Mail: nick@watercare.dk
Tlf: +45 54 34 31 82

Følg pressemeddelelser fra WaterCare ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WaterCare ApS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye