Nordisk Film

Nordisk Film Production opruster og ansætter to serieproducere

Del

Nordisk Film Production har gennem en årrække satset på udvikling af serier, og derfor er vi meget glade for at kunne præsentere yderligere to erfarne serieproducere til vores team – nemlig Mia Marie Borup og Michael Bille Frandsen. Begge har de været med til at hæve niveauet for dansk serieproduktion over mange år gennem deres store erfaring med udvikling af langt løbende tv-serier. 

Michael Bille Frandsen og Mia Marie Borup
Michael Bille Frandsen og Mia Marie Borup Fotocredit: Mike Köllofel og Elvira Borup Povlsen

Mia Marie Borup har mere end ti serier bag sig. Serier, som både har vundet priser og publikums begejstring. Hun har de seneste ti år arbejdet hos Mastiff og blandt meget andet produceret TV 2 Zulu-hittet ”Sjit Happens”, Viaplay’s første original ”Hånd i Hånd” og DRs succesfulde julekalender "Julehjertets Hemmelighed” samt spin-off serien "Troldehjertets Hemmelighed”.

Michael Bille Frandsen har de seneste tolv år produceret TV 2s publikumssucces "Badehotellet” sammen med Thorsboe & Lundblad og SF Studios. Inden da producerede han kendte DR-titler som "Blinkende Lygter”, Prix Europa-vinderen "Den Serbiske Dansker” og Emmy-vinderen "Ørnen”. 

”I Nordisk Film Production har vi i mere end 100 år haft store ambitioner på spillefilmens vegne. Med flere Oscar-nomineringer og senest deltagelse i hovedkonkurrencen i Cannes med ”Pigen med nålen” er spillefilm stadig en stærk del af vores dna. Samtidig ønsker vi fremover at satse endnu mere på produktion af serier. Vi glæder os derfor meget til at få Mia Marie Borup og Michael Bille Frandsen med ombord og fortsætte og udvide det gode arbejde, som det allerede eksisterende serieteam står bag,” siger Katrine Vogelsang, der er adm. direktør for Nordisk Film Production, som er Nordisk Films eget produktionsselskab. 

Serie-teamet består i forvejen af Trin Hjortkjær Thomsen og Camilla Hammerich, som netop er i gang med at færdiggøre den journalistiske TV 2-krimiserie "Graverne”, der har premiere d. 28. juli, samt TV 2-dramaserien ”SOSU”, der for øjeblikket er i produktion. Derudover har Nordisk Film Production Creative Alliance TV 2-serien ”Dag & Nat 2” i postproduktion. 

Mia Marie Borup og Michael Bille Frandsen starter i midten af august. 

Kontakter

Billeder

Michael Bille Frandsen og Mia Marie Borup
Michael Bille Frandsen og Mia Marie Borup
Download
Mia Marie Borup
Mia Marie Borup
Download
Michael Bille Frandsen
Michael Bille Frandsen
Download

Om Nordisk Film

Nordisk Film skaber underholdning og oplevelser fokuseret på storytelling på tværs af platforme. Vi producerer, markedsfører og distribuerer film og serier, driver Nordisk Film Biografer, står bag globale computerspilselskaber og PlayStation i Norden og Baltikum samt leverer digitale gavekortsløsninger til hele verden. Vi er en del af den nordiske mediekoncern Egmont, som hvert år uddeler omkring 100 millioner kroner til børn og unge med svære livsvilkår. We bring stories to life.

Følg pressemeddelelser fra Nordisk Film

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nordisk Film

Universitetsstuderende og højtuddannede byboere er storforbrugere af kulturbiografer30.1.2024 11:03:33 CET | Pressemeddelelse

Når landets kulturbiografer byder inden for, er det særligt to typer af biografgængere, som sætter sig i mørket med en café latte i hånden for at se en god film. En analyse fra Dansk Reklame Film viser, at kulturbiografernes kernepublikum er hhv. 20-34-årige studerende på en lang videregående uddannelse og byboere over 50 år med en lang uddannelse og høj indkomst. Det er disse to grupper, som udgør gæstesegmentet ”den kulturelle biografgænger”. Dette segment besøger oftest kulturbiograferne og er karakteriseret ved at være meget kulturinteresserede, veluddannede og urbane.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye