All Things Live ApS

FABRÄK brænder julen ned i hele landet

Del

FABRÄK er slet ikke færdige med at sprede deres eksplosive energi udover de danske spillesteder. Efter for nylig at have overstået tour rundt i landets største byer, står resten af landet for skud i julemånederne, og duoen er klar til at sætte ild til alt for tidlige juledekorationer sammen med deres brandvarme band. 

FABRÄK
FABRÄK Foto: Blink Twice

Punkrapeksplosionen FABRÄK fortsætter med at bane deres vej til tops som et af Danmarks vildeste livenavne. Den stærke duo bestående af Anton Gadegaard Dyrby og Sixten Pozsonyi Rasmussen er ikke blot kendt for deres højenergiske liveshows - de er blevet synonyme med dem. Det var blandt andet disse som sikrede dem en nominering til ”Årets nye livenavn” ved Danish Music Awards 2022 – det samme år som de udgav debutalbummet Rige børn leger bedst, der blev mødt af bred anmelderros og nomineret til flere priser.

FABRÄK har allerede optrådt landet tyndt af flere omgange og senest i foråret 2024, hvor de også tog turen forbi Norge med to koncerter i eget navn. Den erfarne duo og deres band er dog stadig kun lige begyndt. Deres koncerter er blevet rost til skyerne og kaldt for ”triumferende” og ”punket som bare fanden”. Deres originale og disruptive musikalske univers, formår at overraske og samle unge såvel som voksne. Om det så er i den bagende sol på sommerens festivaler, eller under scenelysene på landets spillesteder. 

Før vi ved af det sniger efteråret og vintermånederne ind på os, og så begynder den sædvanlige trummerum med alt for tidlige juledekorationer og vinterdepression. Kuren? En solid omgang brandvarm punkenergi, der kan sætte ild til de kedelige julemåneder. For hvorfor skal julen altid ligne den vi havde sidst?! I år skal den have et skud med FABRÄK, der kommer landet rundt over 8 aftener og sparker dig hastigt ud af vinterhiet med velkendte hits og ny musik. 

Senest har duoen udgivet deres længeventede andet album PLASTIKVERDEN, der blev honoreret med flotte anmeldelser fra Soundvenue og GAFFA, som gav det henholdsvis 4 og 5 ud af 6 stjerner. De har også netop udgivet den hårdtslående sang, Sort Sommer, i samarbejde med heavy bandet, Cabal, der endnu en gang viser duoens disruptive alsidighed.

 

 FABRÄKS JULETOUR 2024

05.10.24 - OPUSS, Asaa

28.11.24 - Walthers Musikcafé, Skanderborg

29.11.24 - Richter, Gladsaxe

30.11.24 - Turbinen, Randers

05.12.24 - Mejeriet, Sønderborg

06.12.24 - Tobaksgaarden, Assens

07.12.24 - Pavillonen, Grenaa

13.12.24 - Gimle, Roskilde

 

BILLETSALGET STARTER: 26. JUNI KL. 12

BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye