All Things Live ApS

New Yorker-hardcore bannerførerne Show Me The Body kommer til Danmark

Del

DIY hardcore-bandet Show Me The Body fra New York City, der bl.a. har trukket overskrifter for at have nægtet at optræde på den verdenskendte festival Coachella, giver koncert i Pumpehuset 23. august.

Show Me The Body
Show Me The Body Foto: Raz Azraai

Show Me The Body, den hæsblæsende hardcore-trio fra New York City, består af Julian Cashwan Pratt (banjo og vokal), Harlan Steed (bas) og Jackie McDermott (trommer). Siden 2015 har bandet revolutioneret DIY-scenen i NYC med alternative rum for ungdommen og har udvidet deres rækkevidde globalt gennem intense liveshows og deres CORPUS NYC-platform.

Deres seneste studiealbum, "Trouble the Water," repræsenterer kulminationen af næsten et årti med kamp mod New York Citys strukturelle ligegyldighed. Det er en kraftfuld opfordring til et globalt fællesskab om at omfavne betydningen af familieopbygning og transformation. Albummet hylder New Yorks ånd og lyden af byens mennesker og subkulturer. Med Pratts fængslende poesi og Steeds elektroniske eksperimenter, viser bandet sig fra deres mest autentiske side.

Optaget i deres eget CORPUS Studios i Long Island City med producer Arthur Rizik, trækker "Trouble the Water" på urkraften fra kollektiv bevægelse og samhørighed. Tidligere har bandet modtaget anerkendelse for albummet "Dog Whistle" (2019), der blev rost af NME som en hyldest til det fællesskab, der er hjerteblodet i Show Me The Body, kombineret med den rå lyd, der gør dem til et unikt opråb på punkscenen.

Show Me The Body har siden 2015 udvidet deres indflydelse til et uafhængigt pladeselskab, et optagestudie og en platform for fællesskabsorganisering. Deres seneste "Half-A-USA" turné og "In Broad Daylight" festivaler i New York og Los Angeles cementerer deres status som banebrydende aktører, der fortsat skubber til grænserne for hardcore-genren.

SHOW ME THE BODY
23. AUGUST 2024 - PUMPEHUSET, KØBENHAVN
BILLETSALGET ER STARTET
BILLETPRIS: 200,- PLUS GEBYR
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK / PUMPEHUSET.DK / TICKETMASTER.DK

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye