DEAS

DEAS færdiggør omfattende modernisering på Østerbro: Nu står ny stor dyreklinik klar

Del

En ny stor dyreklinik har netop slået dørene op på Strandboulevarden 89 på Østerbro i København. DEAS har på vegne af ejendommens ejer og DEAS Asset Management moderniseret og udviklet mere end 500 kvm lokaler til de nye formål.

Østerbro Dyreklinik har slået dørene op til en helt ny klinik på Østerbro, der rummer mere end 500 kvm moderne klinikfaciliteter. Dermed bliver klinikken nu blandt de store dyreklinikker i København.

DEAS har stået for moderniseringen og forvandlingen af lokalerne på vegne af Ejendomspartnerselskabet af 1/7 2003, der har været repræsenteret af DEAS Asset Management. Tidligere rummede lokalerne en cykelforretning, og derfor har arbejdet indebåret en omfattende transformation og indretning af lokalerne i både kælder og stueplan til sit nye formål som dyreklinik.

”Det har været en kompliceret proces at forvandle lokalerne, da de nu har fået et helt andet formål end tidligere. Målet har været at skabe ny værdi for lejemålet, og her har det været nødvendigt at nytænke brugen. Med transformationen af lokalerne har vi vist vejen til, hvordan man effektivt og strategisk kan investere i sine lejemål og undgå tomgang. Desuden understreger resultatet værdien af at involvere brugerne af lokalerne helt fra begyndelsen af processen,” siger Jens Erik Friis Søndergaard, Projektleder, DEAS.

Transformationen af lejemålet indebærer foruden helt nyt inventar blandt andet en ny opdeling med særlige rum, som er designet til at imødekomme behovene i en moderne dyreklinik. Det gælder blandt andet særlige røntgenrum, laboratoriefaciliteter, og derudover et nyt LED-belysningssystem og implementeringen af klimaanlæg og et særligt punktsugssystem til brug for klinikkens arbejde med dyr.

“Det er ekstremt positivt, at vi med gennemførelse af projektet får nyt liv i ejendommen og derved også en skabt en god forretning og løbende indtægt for ejendomsselskabet,” siger Lars Rau Brysting, Head of asset management Danmark, DEAS Asset Management, der repræsenterer Ejendomspartnerselskabet af 1/7 2003.

Nye moderne faciliteter

Østerbro Dyreklinik har i en årrække haft hjemme i lokaler i nærheden, men får nu glæden af splinternye, større og moderne faciliteter.

DEAS har fra begyndelsen af projektet involveret Østerbro Dyreklinik i moderniseringen af lejemålet med det formål at skræddersy indretningen specifikt til klinikken og effektivt få aktiveret alle kvadratmeter i hele lejemålet.

”Vi har været utrolig glade og taknemmelige for det gode samarbejde vi har haft med DEAS. Gennem hele processen, er vi blevet lyttet til og medinddraget i de forskellige beslutninger gennem hele processen. Dette har gjort, at vi haft mulighed for at skabe en dyreklinik med de bedst mulige faciliteter og mulighed for at skabe et trygt, - og professionelt miljø for både vores klienter og deres kæledyr, men også i høj grad kommer til at bidrage til rart arbejdsklima,” siger Lisbeth Egtved Larsen, Dyrlæge, Østerbro Dyreklinik.

Om projektet

Adresse: Strandboulevarden 89-91.

Kvadratmeter: 534 m2

Investor: DEAS Asset Management på vegne af Ejendomspartnerselskabet af 1/7 2003

Indflytning: Juni 2024

Projektet omfatter:

 • Opførelse af røntgenrum
 • Etablering af nye vægge og døre
 • Malearbejde på vægoverflader
 • Installation af køkkener og inventar
 • Udskiftning af gulve
 • Renovering af toiletter
 • Opsætning af nye nedhængte systemlofter
 • Installation af nyt LED-belysningssystem
 • Udskiftning af vinduer
 • Implementering af klimaanlæg
 • Punktsugssystem
 • Diverse installationsarbejde

Om DEAS A/S

DEAS A/S er en ejendomsadministrator med over 30 års erfaring. På vegne af private og institutionelle ejendomsinvestorer leverer DEAS A/S økonomisk og teknisk ejendomsforvaltning samt tilhørende tjenester til en portefølje på mere end 2.000 ejendomme fordelt over hele Danmark. DEAS A/S har et dedikeret team på flere end 900 ejendomsspecialister inden for lejeadministration, facilitetsservice, projektledelse, energistyring, klima- og bæredygtighedsrådgivning samt offentlig-private partnerskaber (OPP).  

DEAS A/S har hovedkontor i København med kontorer i Aarhus og Aalborg. 

Om DEAS Asset Management A/S

DEAS Asset Management A/S er et førende pan-nordisk fund og asset management selskab med et samlet AuM på cirka 51,4 milliarder kr. og mere end 500 aktiver i Danmark, Finland, Sverige og Norge. DEAS Asset Management A/S arbejder sammen med såvel lokale, regionale og internationale investorer fra kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Helsinki, Oslo og Trondheim. Teamet består af 100 ejendomsspecialister inden for fund management, asset management, transaktioner, projektudvikling og rådgivning omkring ejendomsfinansiering. DEAS Asset Management A/S forvalter ejendomme indenfor alle de væsentlige ejendomssektorer og forskellige risikoprofiler.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye