I denne weekend bliver der skrevet dansk kulturhistorie:

Del

Fredag aften løber den første af tre rekordpopulære koncerter med de fem barndomsvenner fra The Minds of 99 i Parken endelig af stablen – Trommeslager Louis Clausen er tilbage på scenen efter sin akutte høreskade i 2023.

”… Vi må se hvordan koncerterne går, altså vi føler os sikre på at det bliver for vildt, men bare det at stå sammen på scenen igen, er en kæmpe sejr for os. Det er vi pisseglade for.”, udtaler Niels Brandt, forsanger i The Minds of 99, om at trommeslager Louis Clausen igen kommer til at spille med sit band, når den historiske koncertweekend starter fredag aften.

Trommeslager endelig tilbage efter høreskade

Forsanger Niels Brandt fortæller, at trommeslager Louis Clausen, som sidste år måtte droppe at spille trommer på bandets store sommerturné på grund af en akut høreskade, kommer til at spille de tre koncerter i weekenden.

”Det betyder alt for os at Louis kan spille de her koncerter. Os fem i bandet har ikke spillet en koncert sammen i over et år! Vi gør det her fordi vi er sammen om det – det er det der betyder noget for os. Vi må se hvordan koncerterne går; altså vi føler sikre på at det bliver for vildt, men bare det at stå sammen på scenen igen er en kæmpe sejr for os. Det er vi pisseglade for. Og vi har virkelig investeret meget i at give folk de bedste koncerter overhovedet muligt. Alle tre dage har små, men bestemt ikke uvæsentlige forskelle og det bliver fedt at opleve. Vi glæder os til at se alle i Parken. Det bliver stort!”

Dansk kulturhistorie

Billetsalget til weekendens tre megashows af det danske rockband The Minds of 99 er uden sidestykke. Det er aldrig sket at noget navn, hverken nationalt eller internationalt, spiller tre aftener i streg på det danske nationalstadion.

Der er i skrivende stund solgt mere end 142.000 billetter til de tre koncerter og der er endnu nogle få, attraktive billetter tilbage til koncerten søndag aften.

Der bliver altså skrevet dansk musikhistorie i denne weekend, når det populære band spiller de tre længe ventede koncerter på det danske nationalstadion.

Sidste gang The Minds of 99 spillede koncert i Parken (11. september 2021), skrev Politiken: ”6 hjerter og fuldkommen ekstase i Parken: The Minds of 99 var skabt til det her øjeblik”, og fortsatte med ”Der blev grædt og brølet. Der blev danset og sunget med. Med 50.000 i Parken genåbnede The Minds of 99 koncert-Danmark i den helt store skala, og leverede på en historisk aften en af de mest euforiske danske koncerter i nyere tid.”

Jyllands Posten gav ligeledes 6 stjerner til bandets koncert, og skrev: ”Livemusikken brød for alvor ud af spændetrøjen, da danske The Minds of 99 markerede sig som bevægende rockgigant foran ca. 50.000 gæster i Parken.”

Find billetter til søndagens koncert her:  livenation.dkluger.dk,  ticketmaster.dk & themindsof99.com

Support de tre aftener vil være:

• Fredag 21. juni: Kind Mod Kind

• Lørdag 22. juni: Zar Paulo

• Søndag 23. juni: PRISMA

Med som special guest på hver af de tre aftener er bandets gode ven og DJ, ELOQ.

For at se dette indhold fra www.youtube.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.
The Minds Of 99 live i Parken d. 11. september 2021

Kontakter

Benjamin Faurholt-Andersen
Head Of The Bank Records
+45 4160 0999
benjamin@thebankmusic.com

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den energiske glamrock stjerne, Michael Monroe, spiller i Pumpehuset 10. september 202410.7.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Michael Monroe, født Matti Fagerholm, er en markant figur inden for rockmusikken, kendt som forsanger i det finske glamband Hanoi Rocks. Bandet, som blev dannet i 1979, fik hurtigt international anerkendelse for deres unikke glam rock-stil og blev en vigtig del af rockscenen i 1980'erne. Efter Hanoi Rocks' opløsning i midten af 1980'erne begyndte Monroe en succesfuld solo-karriere, hvor han udgav flere album og fortsatte med at turnere og udgive ny musik.

Det indflydelsesrige heavy metal-band, Queensrÿche, vender tilbage til Pumpehuset torsdag 6. februar 202510.7.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det amerikanske heavy metal-band, Queensrÿche, blev dannet i 1982 i Bellevue, Washington, og er grundlagt af guitaristerne Michael Wilton og Chris DeGarmo, bassist Eddie Jackson, trommeslager Scott Rockenfield og sanger Geoff Tate. De blev hurtigt kendt for deres unikke lyd, der kombinerede elementer af progressiv rock og heavy metal, samt deres komplekse og konceptuelle sangtekster.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye