TDC Erhverv

TDC Erhverv vil sætte nye cyberstandarder: Introducerer branchens mest komplette sikkerhedsportefølje til virksomheder

Del

Cybertruslen mod danske virksomheder stiger og stiger. For at holde hackerne på afstand er der behov for investering i integrerede og mere omfattende sikkerhedsløsninger. Derfor udvider TDC Erhverv nu deres cybersikkerhedsforretning og lancerer TDC Erhverv Security Suite, for at kunne tilbyde den mest komplette beskyttelse til virksomheder, der dækker alt fra internet-forbindelsen til brugerne i applikationerne.

Claus Westergaard Kraft, Head of Solutions hos TDC Erhverv
Claus Westergaard Kraft, Head of Solutions hos TDC Erhverv PR

TDC Erhverv kan nu tilbyde danske virksomheder den mest komplette cyberbeskyttelse i markedet. TDC Erhverv Security Suite omfatter en udvidelse af sikkerhedsporteføljen med nye cloud-fokuserede sikkerhedsteknologier fra Microsoft og Cisco.  

Med udvidelsen og TDC Erhvervs unikke indsigt i det danske trusselsbillede, kan de som sikkerhedsoperatør nu levere end-to-end sikkerhed gennem en tech-agnostisk tilgang. Dette giver danske virksomheder et robust forsvar mod digitale onlinetrusler og sikrer informationssikkerhed, medarbejdernes privatliv og korrekt identitetsstyring.

”Vi har ansvaret for den digitale trafik for over halvdelen af danske virksomheder, hvilket giver os unikke indsigter, der er afgørende for at kunne udvikle de bedste sikkerhedsløsninger til hele Danmark. Ved at integrere Microsoft og Cisco løsninger i vores portefølje, kan vi nu også tilbyde cloud-baseret sikkerhed, hvilket er et vigtigt skridt mod et 360 graders perspektiv på cybersikkerhed. Det er helt unikt i markedet at kunne tilbyde en så omfattende sikkerhedspakke” siger Claus Westergaard Kraft, Head of Solutions hos TDC Erhverv.

Fremover kombineres Microsofts avancerede og brancheførende sikkerhedsteknologier, såsom den cloudbaserede Sentinel løsning, med Ciscos pålidelige netværkssikkerheds-infrastruktur samt TDC Erhvervs operationelle erfaring og nationale indsigt om trusselslandskabet. Med det styrkes deres løfte om at beskytte virksomheders data og forretning mod de seneste cyberangreb.

Alle behov dækket ét sted

Med en omfattende og integreret 360 graders sikkerhedsdækning, behøver virksomheder kun at samarbejde med TDC Erhverv for at dække alle deres cybersikkerhedsbehov, hvilket forenkler processer, forbedrer samarbejde og sikrer compliance.

“Med TDC Erhverv Security Suite behøver virksomheder kun én samarbejdspartner for at dække alle deres cybersikkerhedsbehov. Som førende inden for digital trafik i Danmark, har vi et stort ansvar for at beskytte mod cybertrusler og dele indsigt. Og vores rolle som telco-virksomhed er at sikre ansvarlig digitalisering gennem effektiv anvendelse af data på tværs af applikationer og infrastrukturer” siger Claus Westergaard Kraft.

Kontakter

Om TDC Erhverv

TDC Erhverv tilbyder en bred portefølje af løsninger inden for kommunikationsteknologi, digitalt samarbejde og it-sikkerhed. Med end-to-end løsninger, der dækker virksomheders behov uanset størrelse og kompleksitet forbinder TDC Erhverv kunder, medarbejdere og omverden. TDC Erhverv skaber fremsynet it-sikkerhed, der sørger for, at virksomheder – store som små – altid er beskyttet mod alle typer af cybertrusler. Det sker blandt andet gennem TDC Erhvervs Security Operations Center (SOC), der overvåger og beskytter virksomheders infrastruktur og forretning døgnet rundt, så de trygt kan se fremad og fokusere på deres forretning.

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

TDC Erhverv henter international Microsoft-profil til at accelerere salg af end-to-end løsninger19.6.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Danmarks førende leverandør af ICT- og sikkerhedsløsninger til erhvervslivet opruster med en markant international topprofil: Annbritt Andersen skal transformere salget af end-to-end løsninger og advanced services til enterprise og public-kunder, så TDC Erhverv kan cementere det horisontale lederskab i markedet ved at levere på tværs af alle teknologier. Hun kommer fra et topjob i Microsoft, som EMEA-direktør for Device Partner Sales herunder salg af Microsoft Teams & Devices. Ifølge direktør John Henriksen understreger ansættelsen, at TDC Erhverv nu kan tiltrække de største IT-profiler til at være med på den strategiske rejse fra telco til techco.

Nu lancerer TDC Erhverv fremtidens netværk 5G+23.5.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Næste generation af 5G er klar: Som den første leverandør i Danmark lancerer TDC Erhverv 5G+. Et landsdækkende netværk, som er uafhængig af 4G infrastruktur, kan realisere det fulde potentiale i 5G-teknologien og vil rykke grænserne for, hvad der er muligt for dansk erhvervsliv. I næste måned åbner TDC Erhverv op for adgang til 5G+ netværket, og de første digitale løsninger til virksomheder på netværket er snart klar til at blive udrullet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye