Beskæftigelsesministeriet

Ekspertgruppen for fremtidens beskæftigelsesindsats inviterer til pressemøde

Del

Mandag præsenterer Ekspertgruppen for fremtidens beskæftigelsesindsats sine anbefalinger til en reform af beskæftigelsessystemet.

På mandag den 24. juni 2024 kl. 12.00 vil formand for ekspertgruppen, Claus Thustrup Kreiner, og resten af medlemmerne præsentere deres anbefalinger på Den Sorte Diamant i København.

Du kan læse mere om ekspertgruppens arbejde her: www.fremtidensbeskæftigelsesindsats.dk


Praktiske oplysninger

Tilmelding sker ved at skrive til pbc@bm.dk.

Sted: Det Kgl. Bibliotek, Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K.

Praktik: Der vil være adgang til lyddrop for pressen. Der er mulighed for at stille kamera mv. op fra kl. 11.00.

Kontakter

Beskæftigelsesministeriet
Pressevagt 51232830

Følg pressemeddelelser fra Beskæftigelsesministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Beskæftigelsesministeriet

Ledigheden er uændret i maj 202420.6.2024 09:00:05 CEST | Pressemeddelelse

Der er 86.800 fuldtidsledige i maj 2024. Det viser de nyeste tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Det er 300 flere sammenlignet med måneden før hvilket betyder, at ledigheden i maj er omtrent uændret i forhold til forrige måned. Ledighedsprocenten er uændret på 2,9 pct. Beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen siger: "Vi har i lang tid kunnet glæde os over en stabil, lav arbejdsløshed, og maj-tallene understreger den tendens. Den lave ledighed er godt for både den enkelte og for samfundet, og vi skal udnytte det til at få endnu flere med på arbejdsmarkedet". "Flere brancher og virksomheder efterspørger fortsat arbejdskraft, og derfor har regeringen blandt andet gjort det attraktivt at fortsætte med at arbejde efter pensionsalderen". Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering offentliggør ledighedstallet for juni måned den 18. juli.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye