All Things Live ApS

Roskilde Festival-aktuelle Yamê giver headliner koncert i Danmark til efteråret

Del

Der er godt nyt til danske fans af den fremadstormende fransk-camerounske rapper og sanger Yamê, som ikke nåede at få fingrene i billet til årets Roskilde Festival. Han besøger nemlig Danmark igen til efteråret, hvor han indtager Pumpehuset 3. november.

Yamê
Yamê foto: PR

Fransk-camerounske Yamê har sit musikalske ophav i R&B, Hip Hop og jazz, hvor han tilsat alt fra rap, trap, soul, jazz og afrobeat har formået at skabe sin egen unikke lyd og kunstneriske håndværk, der ikke har én bestemt og definerbar genrebetegnelse.

Den fremadstormende kunstner debuterede i 2020 med udgivelsen af sit Bantu Mixtu Vol. 1. Han fik for alvor vind i sejlende med debutalbummet ELOWI fra 2023, hvor det virale track ”Bécane” segmenterede hans unikke musikalske univers og melodiske vokal og tonehøjder.

Som musiker er han hjemmevant både som solopianist og sammen med sit band, og er fra barnsben blevet influeret af Camerounsk musik, samt jazzscenen og jam sessions i Paris han har været en del af gennem årene.

Yamês musikalske univers har allerede opnået anerkendelse fra toneangivende figurer i musikverden, herunder navne som Timbaland og Stromae, en #1 på Global Spotify Viral charts og indbragt ham en pris til Victoires de la Musique.

Til efteråret fylder han salen i Pumpehuset med lyd, der kan vække appetitten hos mangt en musikinteresseret. Gå ikke glip af Yamê søndag 3. november.

YAMÊ 
3. NOVEMBER 2024 – PUMPEHUSET, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 20. JUNI KL. 10
BILLETPRIS: 275- PLUS GEBYR
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK / TICKETMASTER.DK

Nøgleord

Kontakter

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tours med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye