Finans Danmark

Finans Danmarks administrerende direktør skifter til Nationalbanken

Del

Nationalbankens repræsentantskab har i dag udpeget Ulrik Nødgaard som nyt medlem af Nationalbankens direktion. Ulrik Nødgaard fratræder derfor sin stilling som administrerende direktør i Finans Danmark efter 9 år på posten.

”Jeg vil gerne rette en stor tak til Ulrik Nødgaard for hans yderst kvalificerede indsats over de seneste 9 år. Ulrik har i sin tid gennemført en række fusioner, så Finans Danmark nu også dækker over realkredit, investeringsfonde/kapitalforvaltning samt senest også er blevet en arbejdsgiverorganisation. Han har med sikker hånd ført sektoren igennem nogle år med stor bevågenhed. På bestyrelsens vegne ønsker vi Ulrik et stort tillykke med det nye job,” siger Michael Rasmussen, formand for Finans Danmark og koncernchef i Nykredit.

Ulrik Nødgaard kom til Finansrådet i 2015. Året efter påbegyndte han fusionen af Finansrådet, Realkreditrådet og Realkreditforeningen, der som ny samlet organisation blev til Finans Danmark. Siden blev både Investeringsfondsbranchen - og senest Finanssektorens Arbejdsgiverforening fusioneret ind.

”Finans Danmark har været på en spændende rejse de sidste 9 år, og jeg er stolt af at kunne overdrage en stærk organisation med meget dygtige og engagerede medarbejdere, som konsekvent har leveret resultater indenfor vigtige samfundstemaer. Jeg vil gerne takke medarbejderne, bestyrelsen og medlemmerne for et tillidsfuldt samarbejde gennem årene,” siger Ulrik Nødgaard.

Ulrik Nødgaard tiltræder sit nye job den 15. august. Han træder tilbage fra sine forpligtelser i Finans Danmark med umiddelbar virkning.

Finans Danmarks formandskab og bestyrelse vil igangsætte en proces med henblik på at finde en ny administrerende direktør for Finans Danmark. I mellemtiden vil viceadministrerende direktør Ane Arnth Jensen være konstitueret.

For yderligere information: Kontakt Public Affairs- og kommunikationsdirektør Stine Luise Goll på telefon 30161009 eller på slg@fida.dk

Nøgleord

Finans Danmark

Finans Danmark er interesse- og arbejdsgiverorganisation for penge- og realkreditinstitutter, kapitalforvaltere, børsmæglere, investeringsfonde, samt datacentraler, it- og fintechvirksomheder i den finansielle sektor.

www.finansdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra Finans Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Finans Danmark

Nu går den svære boligjagt i gang for de kommende studerende17.7.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Når de kommende studerende i næste uge får at vide, om de er optaget på deres drømmestudie, bliver det for mange også startskuddet til jagten efter et nyt hjem. Og det kan være svært. Lejeboligmarkedet er præget af lange ventelister og høje lejepriser. Og selvom der er kommet flere mindre ejerlejligheder til salg i studiebyerne end sidste sommer, kan det være svært at få råd til at købe. Det viser en ny analyse fra Finans Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye