Vejdirektoratet

Frakørsel E45 Aarhus Vest mod Aarhus er spærret natten til søndag

Del

Fra lørdag aften den 22. juni til søndag morgen den 23. juni er frakørslen ved E45 Aarhus Vest i nordgående retning mod Aarhus spærret. En stor hovedledning skal graves på tværs af rampen i forbindelse med udvidelsen af motorvejen.

Det er den frakørsel, der tager trafikanter i nordgående retning ind mod Aarhus, der spærres henover natten
Det er den frakørsel, der tager trafikanter i nordgående retning ind mod Aarhus, der spærres henover natten Foto: Vejdirektoratet

Vejdirektoratet er i gang med at udvide E45 Østjyske Motorvej og lige nu foregår der en større ombygning af det store motorvejskryds ved Aarhus Vest.

I weekenden skal der gravs en stor hovedledning – der fungerer som afvanding – ned på tværs af den frakørselsrampe, der tager trafikanter i nordgående retning ind mod Aarhus.

Frakørslen vil derfor være spærret i løbet af aften- og nattetimerne mellem lørdag den 22. juni og søndag den 23. juni.

Trafikale konsekvenser

Vejdirektoratet spærrer for frakørslen ved Motorvejskryds Aarhus Vest i nordgående retning fra lørdag den 22. juni klokken 18.30 til søndag den 23. juni klokken 9.00

Trafikanter der kommer syd fra og skal ind mod Aarhus kan i stedet benytte frakørsel <47> Tilst

Trafikanter der skal mod Herning må op og vende rundt ved afkørsel <47> Tilst og køre tilbage for at tage den modsatte frakørsel ved Aarhus Vest. Her kan man køre på Herningmotorvejen mod Herning.

Der er i øjeblikket flere spærringer ved Motorvejskryds Aarhus Vest

 

Et ekstra spor på E45

Vejdirektoratet udvider motorvej E45 mellem Kolding og Randers flere steder på en i alt 60 km lang strækning for at lette trafikken og de lange køer i myldretiden.

Læs mere om udvidelsen af E45 og hold dig opdateret på de trafikale gener, mens der bygges på trafikinfo.dk

 

Kontakter

Billeder

E45 Aarhus Vest
E45 Aarhus Vest
Download

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye