Fors A/S

Forsyningsselskabet Fors har fået nyt website

Del

Fors har fået nyt website. Fokus har været på den gode brugeroplevelse, så det bliver endnu lettere for kunder og andre brugere at finde den information på fors.dk, man har brug for.

Forsyningsselskabet Fors har fået nyt website. Det sker først og fremmest ud fra et ønske om øget brugervenlighed og -tilgængelighed, men også ud fra et ønske om et opdateret site, der i højere grad afspejler Fors’ identitet som et dynamisk og moderne forsyningsselskab.

”Vores website skal først og fremmest være funktionelt og effektivt for brugeren, så det er nemt og intuitivt at finde det, man søger. Men Fors er også et nutidigt forsyningsselskab og en moderne og dynamisk virksomhed, hvor især de bæredygtige valg og den grønne omstilling fylder meget i hele organisationen. Den del af vores identitet ønsker vi i højere grad afspejlet i vores online tilstedeværelse, og det synes vi i al beskedenhed er lykkedes rigtig godt på det nye fors.dk,” siger konstitueret administrerende direktør Steen Lindhardt.

Det nye website er officielt gået i luften tirsdag den 18. juni 2024. Da en masse data og systemer skal omdirigeres fra det tidligere site til det nye, kan der gå op til et par dage, før alle funktioner på hjemmesiden fungerer helt, som de skal.

Fors’ Kundeservice kan som altid kontaktes på telefon 7020 2066 og på fors@fors.dk.

Kontakter

Links

Om Fors A/S

Hos Fors A/S arbejder vi hver dag for at sikre, at naturen forbliver grøn, luften frisk og vandet rent. Vi leverer vand og fjernvarme samt renser spildevand i vores tre ejerkommuner: Roskilde, Holbæk og Lejre. Derudover indsamler vi affald og driver genbrugspladser i Holbæk Kommune. Vi bestræber os på at inddrage, hjælpe og informere vores kunder, så vi sammen kan løfte opgaven om en grønnere fremtid, hvor naturen er i balance.

Vi er ISO-certificerede, hvilket sikrer sammenhæng mellem strategi, politikker, procedurer og konkrete handlinger. Læs mere om vores ISO-certificering her.

Følg pressemeddelelser fra Fors A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fors A/S

Naturinspireret løsning til slamhåndtering giver biogødning af høj kvalitet1.7.2024 09:38:37 CEST | Pressemeddelelse

Fors A/S og Kalundborg Forsyning står bag verdens største pilotprojekt med slambehandling i drivhus. Forsøget fremviser positive resultater i form af hurtigere og mere effektiv afvanding af spildevandsslam, som resulterer i bedre biogødning til landbruget, hvori de gode ressourcer er bevaret. Det er rigtig godt nyt med potentiale for hele branchen i en tid, hvor innovation og nye løsninger er afgørende.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye