Efter at have givet en bankende udsolgt koncert i Lille VEGA i starten af juni måned er Myles Smith klar til at indtage Store VEGA med sine eminente popsange i 2025

Del

VEGA og Live Nation præsenterer

MYLES SMITH

FREDAG 14. MARTS 2025

STORE VEGA

Engelske Myles Smith har spillet guitar siden han var ni år gammel, og den erfaring har han taget med sig, da han skrev streaming-sensationerne “Solo” og “My Home”. Førstnævnte har allerede over 40 millioner afspilninger på Spotify og fremviser Smiths talent for at blande folk, americana og pop til et mix, der er svært at slippe igen.

Med inspiration fra den musik, han lyttede til som barn, begyndte han sin karriere med at synge covers af Chris Martin, Mumford & Sons og Ed Sheeran, men det var hans fortolkning af The Neighbourhoods “Sweater Weather”, der fik tingene til at rykke for ham. Siden da har han samlet over 90 millioner globale streams af sin egen musik.

I 2024 udgav han EP’en ”You Promised A Liftime”og spillede en udsolgt turné i Storbritannien, USA og Europa, hvor han bl.a. spillede for en helt udsolgt sal i Lille VEGA. Nu er han klar til at gentage succesen igen og kommer til Store VEGA på sin tour i 2025.


Billetpriser: 285 kr. + gebyr  
Billetsalget starter 21. juni kl. 10.00 via vega.dk
livenation.dk og ticketmaster.dk.

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Et af Australiens førende extreme progressive metal bands, Ne Obliviscaris, vender tilbage til Pumpehuset torsdag den 17. oktober 2024.26.6.2024 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ne Obliviscaris er et australsk ekstremt progressivt metalband, dannet i Melbourne i 2003. Bandet er kendt for deres unikke lyd, som kombinerer elementer fra death metal, black metal, og progressivt metal med klassisk musik og jazz. Deres komplekse musikalske strukturer og tekniske dygtighed har givet dem en dedikeret fanbase og kritikerros. Bandet benytter sig af både traditionelle metalinstrumenter og violin, hvilket tilføjer en ekstra dimension til deres musik. Ne Obliviscaris har udgivet flere albums, hvoraf "Portal of I" (2012) og "Urn" (2017) er blandt de mest bemærkelsesværdige.

Det canadiske black-metal band, Spectral Wound, besøger København i forbindelse med deres "SONGS OF BLOOD & MIRE" EXCLUSIVE EUROPEAN RELEASE SHOW RUN 2024 og spiller i Pumpehuset fredag 25. oktober 2024.24.6.2024 16:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Spectral Wound er et canadisk black-metal band, der blev dannet i 2015 i Montreal, Quebec. Bandet er kendt for deres rå og atmosfæriske lyd, der trækker på klassiske black-metal elementer og samtidig tilføjer en moderne kant. Spectral Wounds musikalske stil er dybt rodfæstet i traditionel black metal med påvirkninger fra bands som Darkthrone og Burzum. Deres musik er kendetegnet ved hurtige tremolo-pickede riffs, blast beats, og skingre vokaler, som skaber en kold og intens atmosfære. I tekstuniverset berører bandet ofte temaer som naturens storhed, menneskelig forfængelighed og eksistentiel nihilisme. Spectral Wound har gjort sig bemærket på black-metal scenen med deres autentiske og atmosfæriske tilgang til genren. Bandet er også kendt for intense live optrædener, hvor de formår at genskabe deres albums' mørke og kraftfulde lyd. Oplev Spectral Wound live fredag 25. oktober 2024 i Pumpehuset. De tager Imha Tarikat og Abyssinia med som support. Billetpriser: 220 kr. + gebyr Billetsalge

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye