SOS International

Regnvåd festival gav travlhed for vejhjælpen

Del

Store mængder regn på Heartland festival betød fritrækninger i massevis. SOS Dansk Autohjælp kom bilister til undsætning 47 gange lørdag og søndag.

En bil fra SOS Dansk Autohjælp hjælper en bilist med at trække en bil fri fra en mark.
Mængden af regn betød fast arbejde til SOS Dansk Autohjælp, der trak biler på stribe fri lørdag og søndag. Foto: SOS Dansk Autohjælp

Festivalsæsonen er skudt i gang, og det betyder ofte parkering på marker og græsplæner. Weekendens Heartland festival på Fyn var ramt af en del regn, hvilket fik konsekvenser, da festivalgæsterne skulle hjem – i hvert fald for dem, der havde en bil parkeret på det bløde underlag.

- Vi har haft gang i vores fritrækningsudstyr, og der har været rigeligt at se til, siger Anette Bjørn Juncher, der er vagtcentralchef for SOS dansk Autohjælp.

I alt 47 fritrækninger i løbet af lørdag og søndag blev det til.

Det er langt fra et særsyn, at der bliver behov for SOS Dansk Autohjælp, når sommerens arrangementer rammes af kraftig regn.

- Vi ser, at parkering på græsplæner og marker giver store problemer, når der kommer vand. Har man mulighed for at parkere på asfalt er det klart det bedste. Selv grusunderlag kan blive meget blødt af store mængder vand, siger Anette Bjørn Juncher.

Skal du til festival eller andre større arrangementer i løbet af sommeren, anbefaler SOS Dansk Autohjælp, at du tænker over, hvor du parkerer. Underlag af græs og jord kan blive meget våde og bløde.

Er du uheldig og sidder fast anbefales det at tilkalde vejhjælp i stedet for at blive ved med at prøve at komme fri ved egen hjælp – man risikerer at bilen synker dybere ned i det bløde underlag.

Nøgleord

Kontakter

Anette Bjørn JuncherVagtcentralchefSOS Dansk Autohjælp

Tlf:5118 6085

Billeder

En bil fra SOS Dansk Autohjælp hjælper en bilist med at trække en bil fri fra en mark.
Mængden af regn betød fast arbejde til SOS Dansk Autohjælp, der trak biler på stribe fri lørdag og søndag. Foto: SOS Dansk Autohjælp
Download
En kvinde står i et kontor.
Anette Bjørn Juncher, vagtcenttralchef SOS Dansk Autohjælp. Foto: SOS Dansk Autohjælp
Download

Links

SOS International: En global virksomhed med nordiske rødder

SOS Dansk Autohjælp er en del af SOS International

SOS International blev grundlagt i 1961 af Den Kongelige Danske Automobilklub samt Zoneredningskorpset og har en global tilstedeværelse med stærke nordiske rødder.

Fra alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder SOS International assistance 24/7/365 inden for de tre driftsgrene: Mobility, Travelcare og Healthcare.

SOS International består af 1.200 kolleger, der til sammen taler 30 forskellige sprog. Derudover har SOS International et omfattende verdensomspændende netværk af mere end 16.500 kvalificerede leverandører, udbydere og partnere, der gør det muligt at hjælpe mennesker over hele kloden inden for områderne rejseassistance, vejhjælp og sundhedsydelser.

SOS International er ejet af nogle af Nordens største forsikringsselskaber, og kunderne er blandt andre forsikringsselskaber og bilproducenter.

Hver dag hjælper SOS International 3.335 mennesker, og har i alt ydet assistance i 189 lande.

Følg pressemeddelelser fra SOS International

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SOS International

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye