ALISON MOYET FEJRER 40-ÅRS JUBILÆUM SOM SOLOARTIST MED UDGIVELSEN AF DET NYE ALBUM ”KEY” OG ANNONCERER SIN 2025 WORLD HEADLINE TOUR INKL. SHOW I DR KONCERTHUSET, KONCERTSALEN

Del

ALISON MOYET

15. APRIL 2025

DR KONCERTHUSET, KONCERTSALEN

Georgie_Gibbon

Der er gået 40 år siden Alison Moyet trådte ud af Yazoo og startede sin solokarriere med udgivelsen af sit #1 debutalbum ”Alf” og de to top-10 hits ”Love Resurrection” og ”All Cried Out”. Med sin genkendelige stemme, der er stærk nok til at fylde et stadion, men samtidig intim nok til at det føles som om hun synger direkte til dig, har hun siden da været på en lang rejse. Hun har bl.a. udgivet to #1 albums, seks top-10 singler, vundet to BRIT Awards og en GRAMMY-nominering.

For at fejre 40-års jubilæet som soloartist kommer hun til at udgive ”Key” den 4. oktober, en samling af 16 genfortolkede singler, fanfavoritter og deep cuts, såvel som to helt nye sange, der sammen kommer til at vise hendes enorme dybde og bredde som artist og sangskriver. Hun offentliggør albummet med udgivelsen af den nye sang ”Such Small Ale”, sammen med en genfortolkning af den klassiske Moyet-single ”All Cried Out”. Lyt her: https://alisonmoyet.lnk.to/Sma

Alison udtaler: “I wanted to take the opportunity to look at the trajectory of the past four decades and explore songs that, in their original form, were never fully realised or have had their relevance to me altered by time.” Sangene, der er med på ”Key”, blev gentænkt i samarbejde med hendes producer og musical director Sean McGhee. Nogle af sangene er tættere på originalen end andre; ”All Cried Out” og ”Love Resurrection” har fået et frisk pust i stedet for at blive helt genskabt, og deres 80’ertemaer er blevet udskiftet med en mere tidløs produktion. Andre har fået en mere omfattende genfortolkning. Forudbestil ”Key” her: https://alisonmoyet.lnk.to/Key.

Moyet løfter ligeledes sløret for sin kommende verdensturné, hvor hun kommer til DR Koncerthuset, Koncertsalen til april. Touren bliver hendes første headline tour siden 2017. Datoer for Storbritannien, Irland og Europa er blevet offentliggjort i dag, mens datoer i Nordamerika, Australien og New Zealand vil blive offentliggjort senere. Find mere info om touren her: https://www.alisonmoyetmusic.com/2025-world-tour/.

Om Alison Moyet:

Alison Moyet startede som punk, blev den ene halvdel af det ikoniske 80'er synth-pop duo, Yazoo, og udgav sit debutsoloalbum, “Alf”, der nåede #1 – alt sammen inden hun fyldte 23 år. Hun har udgivet ni solo studiealbums, vundet tre BRIT Awards, været nomineret til en Grammy og har for nyligt afsluttet sin universitetsuddannelse med en grad i Fine Art Printmaking. Hun er ganske enkelt en af de største og mest karakteristiske stemmer, Storbritannien nogensinde har set, og i 2024 fejrer hun sit 40-års jubilæum som soloartist.

Billetpriser: 470 kr. + gebyr.  

Billetsalget starter fredag 21. juni kl. 10.00 via livenation.dk og drkoncerthuset.dk.

Live Nation presale starter onsdag 19. juni kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger.

Kontakter

Billeder

Links

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Den energiske glamrock stjerne, Michael Monroe, spiller i Pumpehuset 10. september 202410.7.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Michael Monroe, født Matti Fagerholm, er en markant figur inden for rockmusikken, kendt som forsanger i det finske glamband Hanoi Rocks. Bandet, som blev dannet i 1979, fik hurtigt international anerkendelse for deres unikke glam rock-stil og blev en vigtig del af rockscenen i 1980'erne. Efter Hanoi Rocks' opløsning i midten af 1980'erne begyndte Monroe en succesfuld solo-karriere, hvor han udgav flere album og fortsatte med at turnere og udgive ny musik.

Det indflydelsesrige heavy metal-band, Queensrÿche, vender tilbage til Pumpehuset torsdag 6. februar 202510.7.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det amerikanske heavy metal-band, Queensrÿche, blev dannet i 1982 i Bellevue, Washington, og er grundlagt af guitaristerne Michael Wilton og Chris DeGarmo, bassist Eddie Jackson, trommeslager Scott Rockenfield og sanger Geoff Tate. De blev hurtigt kendt for deres unikke lyd, der kombinerede elementer af progressiv rock og heavy metal, samt deres komplekse og konceptuelle sangtekster.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye