Clever

Nyt samarbejde med Aral pulse: Fra 1. juli kan Clever-kunder lade billigere på 2.700 tyske lynladepunkter

Del

Clevers abonnementskunder får fra den 1. juli mulighed for at lynlade bilen hos Aral pulse – et af Tysklands største ladenetværk – til 3,99 kr./kWh.

Fra den 1. juli kan Clevers abonnementskunder lynlade bilen billigere hos Aral pulse – et af Tysklands største ladenetværk.
Fra den 1. juli kan Clevers abonnementskunder lynlade bilen billigere hos Aral pulse – et af Tysklands største ladenetværk. PR-foto: Aral pulse

Planlægger du kør-selv-ferie til eller gennem Tyskland til sommer, er der gode nyheder til dig. Clever har indgået et samarbejde med Aral pulse, som har 2.700 lynladepunkter fordelt på omkring 400 lokationer over hele Tyskland med gode placeringer langs motorvejene.

Med den nye aftale kan Clever One-, One Business- og Box-kunder nu lynlade bilen på et af Tysklands største ladenetværk til en fast pris på 3,99 kr./kWh, hvilket er lavere end Aral pulses standardpris på 0,79 EUR/kWh (ca. 5,89 kr./kWh).

Opladningen startes via Clevers app, hvor Aral pulses ladepunkter vil være synlige. Ens forbrug på Arals pulses ladenetværk kan ses i Clever-appen samt fremgå af ens månedlige Clever-faktura i danske kroner, så du får et samlet overblik over dine udgifter til opladningen af bilen.

"Hos Clever arbejder vi for, at det skal være nemt og bekvemt at være elbilist. Vores kunder har længe efterspurgt muligheden for at kunne lynlade enkelt og billigt syd for grænsen. Dette ønske opfylder vi nu med vores samarbejde med Aral pulse. Her får Clevers kunder adgang til flere tusinde lynladepunkter fordelt over hele Tyskland og langs autobahn. Fra den 1. juli bliver kør-selv-ferien til eller gennem Tyskland altså nemmere, da Clever-kunderne slipper for at skulle downloade adskillige opladningsapps, opsætte profiler samt tjekke aktuelle ladepriser i de mange forskellige apps," siger Casper Kirketerp-Møller, CEO hos Clever.

Det er første gang, at Clever og Aral pulse indgår en samarbejdsaftale på tværs af grænser. Den fælles ambition er at gøre det lettere at være dansk elbilist i Tyskland.

"Vi glæder os til at byde de danske Clever-kunder velkommen til vores lynladestationer. Ved at indgå en direkte aftale med Clever fjerner vi roamingomkostningerne og skærer den dyre mellemmand og roamingplatformene – der opkræver mærkelige gebyrer – væk. Nu kan vi tilbyde en attraktiv løsning, der både gør det nemt og mere gennemskueligt at være dansk elbilist i Tyskland," siger Alexander Junge, bestyrelsesmedlem hos Aral AG.

Ud af Aral pulses omkring 400 lynladelokationer har 335 toiletfaciliteter og convenience-tilbud, ligesom mange af lokationerne også tilbyder dækpumpe, vaskemuligheder, støvsugere mv.

Læs mere om Clevers opladningsmulighder i udlandet her: https://clever.dk/opladning-i-udlandet

FAKTA

  • Aftalen træder i kraft den 1. juli 2024 og omfatter hele Aral pulses tyske ladenetværk.
  • For Clever One-, One Business- og Box-kunder bliver prisen 3,99 kr./kWh.
  • Opladningen startes via Clevers app, og ens forbrug vil fremgå på den først kommende Clever-faktura i danske kroner.
  • Aral pulses ladepunkter gøres synlige i Clevers app ved slå "Andre ladepunkter" til under indstillinger på ladekortet og tilvælge Aral pulse.

Kontakter

Om Clever og Aral pulse

Om Clever  
Clever er Danmarks største ladeoperatør med flere end 35.000 ladepunkter fordelt omkring i byen, på landet, på arbejdspladsen, ved supermarkedet og langs motorvejene.  
  
Clever er ejet af de andelsejede energi- og fibernetkoncerner Andel (94,9 procent) og NRGi (5,1 procent).

Om Aral pulse
Aral pulse er Arals e-mobilitetsbrand, og med cirka 2.700 lynladepunkter på næsten 400 lokationer er det en af Tysklands største udbydere af offentligt tilgængelige lynladepunkter. Som en del af Connect ladenetværkstesten i 2023 blev Aral pulse kåret som den bedste hurtigladningsudbyder i Tyskland. Med cirka 2.400 lokationer er Aral nummer 1 i Tyskland, det vigtigste europæiske tankstationsmarked. Flere og flere lokationer bliver udstyret med REWE To Go butikker, som tilbyder kunderne et bredt og højkvalitetsudvalg af friske snacks og varme måltider.

Følg pressemeddelelser fra Clever

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Clever

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye