Spies

Nu kan fynboerne flyve direkte på efterårsferie fra Odense til Rhodos

Del

For første gang tilbyder Danmarks største rejseselskab, Spies, en direkte charterafgang fra Odense til Rhodos i skolernes efterårsferie, uge 42. I år vil der være én afgang i den populære ferieuge, nemlig søndag den 13. oktober, og da man regner med, at flyet fyldes op, så opfordrer man til at være i god tid. Som eneste charterselskab tilbyder Spies også direkte afgange til sol og varme hen over sommeren, og her er det til danskernes absolut største feriefavorit Mallorca.

Her midt i juni viser temperaturen 12 grader. Fra sol og sommer i maj oplever vi nu koldt og ustadigt vejr i Danmark. Og efter prognoserne at dømme er der ikke udsigt til, at sommeren vender tilbage foreløbig. Og det kan mærkes hos Danmarks største rejsearrangør. Her oplever man en stigning i bookinger på 35 procent sammenlignet med samme uge sidste år – ikke mindst på Fyn, hvor Spies som de eneste flyver direkte sydpå med eget charterfly hen over sommeren fra Odense Lufthavn. Her er halvdelen af alle pladser solgt.

Men det er ikke kun sommerrejserne, der er rift om  – også efterårs- og vinterferierne er populære. Derfor er der også stor glæde over, at det er lykkedes for første gang nogensinde at tilbyde fynboerne en direkte charterafgang Odense-Rhodos i skolernes efterårsferie. Administrerende direktør hos Hans Christian Andersen Airport  i Odense siger:

“Det er dejligt, at vi nu i samarbejde med Spies kan tilbyde en eftertragtet uge 42-destination med afgangen til Rhodos, som passer fint ind i vores charterprogram”, siger Hans Okholm Vejrup, direktør i HCA Airport. 

Gæsterne ønsker 4 stjerner og egen pooladgang for store og små: Spies opgraderer

På den sydøstlige græske ø, Rhodos, hvor oktobervejret er stabilt og varmt, har Spies netop udvidet deres mest populære familiehotel, Sunwing Kallithea Beach med endnu flere værelser med direkte pooladgang samt en helt ny poollounge. Det er sket på baggrund af, at danskerne de senere år, efter verden åbnede igen efter corona, bruger endnu flere penge på deres rejser og har endnu større ønsker til deres hoteller. Kommunikationschef Sofie Folden Lund siger:

”Vi kan se en øget efterspørgsel på +4-stjernede hoteller og ikke mindst på værelser med direkte pooladgang. Muligheden for både at kunne mødes med venner ved fællespoolen og snorkle på den smukke strand ved Kallithea – men også trække sig tilbage og  bare ploppe direkte i poolen fra sit værelse tiltaler mange. Derfor har vi udbygget med endnu flere direkte pooladgange. Og som noget helt nyt – også plaskepools til de mindste”

Sofie Folden Lund fortæller nemlig, at man som noget helt nyt også har indrettet en række ”Happy Baby”-stuelejligheder for hotellets allermindste gæster med direkte pooladgang til de såkaldte splashpools, som er helt lave plaskepools med skyggesejl over. Så kan tumlingerne bade, mens forældrene sidder på kanten med fødderne i bassinet og holder øje. Sofie Folden Lund fortæller:

”Vi har lanceret ”Happy Baby Splash Pool” som et specielt tilbud til børnefamilier med helt små børn, og det er allerede nu en bragende succes for vores mindste gæster og deres forældre. Så det er helt sikkert kommet for at blive – og vi håber, at ”Happy Baby Splash Pool” også vil skabe glæde hos de mindste fynboer, der rejser med os til Rhodos i efterårsferien.”

Direkte charterafgange med Spies fra Odense: 

  • Et ugentligt fly fra Odense til Mallorca i perioden 25. juni til 23. juli med Sunclass Airlines, Airbus 321 med plads til 212 gæster
  • Odense–Rhodos i skolernes efterårsferie – med afgang den 13. oktober med Braathens A319 med plads til 144 gæster.

For mere information, kontakt kommunikations- og pressechef, Sofie Folden Lund: sofie.lund@spies,dk / 26 36 23 77

Kontakter

Billeder

Plaskepools for de mindste gæster på Sunwing Kalithea, Rhodos
Plaskepools for de mindste gæster på Sunwing Kalithea, Rhodos
Spies PR
Download
Sunwing Kalithea udsigt med 'swim out' værelser
Sunwing Kalithea udsigt med 'swim out' værelser
Download

Spies - Danmarks førende rejsearrangør

Spies er Danmarks førende rejsearrangør med rejser til næsten 400 rejsemål i over 60 lande. Spies arrangerer charterrejser samt krydstogter og fleksible pakkerejser med rutefly. Vi tilbyder også flybilletter og hotelovernatninger til dem, der vil rejse på egen hånd. Rejserne sælges via internet og telefon. Spies har ca. 285.000 rejsende om året og indgår i den nordiske rejsekoncern, Nordic Leisure Travel Group, sammen med Ving i Sverige og Norge samt Tjäreborg og Globetrotter.

Spies er for andet år i træk kåret som Danmarks bedste arrangør af charterrejser ved Danish Travel Awards 2023.

Følg pressemeddelelser fra Spies

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Spies

Vejrskifte sender bookingerne i vejret hos Danmarks største rejsebureau.11.6.2024 09:10:48 CEST | Pressemeddelelse

Her den 11. juni viser temperaturen 11 grader. Fra sol og sommer i maj oplever vi nu koldt og ustadigt vejr, og efter prognoserne at dømme, er der ikke udsigt til at at sommeren vender tilbage foreløbig. Og det kan mærkes hos Danmarks største rejsearrangør. Her oplever man en stigning i bookinger på 35 procent sammenlignet med samme uge sidste år. Og kigger man et par uger tilbage, så sælger Spies over 50 procent flere rejser nu end i soldagene i maj.

Påsken ser hvid ud for mange i år7.3.2024 06:30:00 CET | Pressemeddelelse

Meget tyder på, at påsken bliver holdt på hvide sandstrande for mange danskere i år. Danmarks største rejseselskab, Spies, melder om en stigning på 20 procent sammenlignet med påskesalget samme tid sidste år. Så vil man ned til sol og varme, skal man ikke vente for længe. Spies oplyser nemlig, at 95 procent af charterafgangene nu er udsolgt. Påsken falder tidligt i år, så det er De Kanariske Øer, der hitter allermest, efterfulgt af Cypern og Kap Verde. Men også Mallorca sælger godt – og fremhæves af rejsearrangøren som et oplagt sted for en aktiv påskeferie med vandring og cykling.

Nye tal: Stærk start på rejseåret 2024 – vinterferien tæt på udsolgt24.1.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Kulde, frost, sne og blæst. Danskerne har haft en barsk start på 2024, og det smitter af på rejsebookinger til de solsikre og varme destinationer. Danmarks største rejsearrangør, Spies, har haft travlt siden nytår og oplevede i sidste uge en stigning i antallet af bookinger på hele 85 procent sammenlignet med samme uge sidste år. Og kigger man frem mod de store vinterferieuger syv og otte, er 93 procent af alle charterrejser nu solgt. Om godt to uger starter skolernes vinterferie langt de fleste steder i landet, og samlet for uge syv og otte oplever man hos Danmarks største rejsearrangør, Spies, rift om pladserne, især på de omkring 18 charterfly fra selskabets egen Sunclass-flåde, der flyver sydpå fra København, Billund og Aalborg. Og danskerne søger et godt stykke sydpå i årets, på papiret, koldeste måned. Således er det De Kanariske Øer, som trækker allerflest til på vinterferie – ikke mindst til Spies’ egne koncepthoteller for familier, Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club, h

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye