Dansk Metal

Iværksætterstrategi er rygstød til nye teknologier

Del

Det er positivt, at regeringen vil mindske bureaukratiet for iværksættere, så der kan sættes endnu mere skub i udviklingen af nye teknologier. Det mener Dansk Metal.

Den teknologiske udvikling går hurtigt i disse år, og derfor glæder det Dansk Metal, at regeringen nu vil sikre mere risikovillig kapital til danske virksomheder. Det siger Emil Drevsfeldt Nielsen, der er erhvervspolitisk chef i Dansk Metal:

- Jeg er svært tilfreds med, at man nu vil styrke indsatsen, så vi kan udvikle endnu flere af de nye teknologier, vi ser herhjemme. Det handler både om bedre adgang til kapital, men det handler mindst lige så meget om at få mindsket det administrative bøvl, så vi hurtigere kan få testet, demonstreret og opskaleret nye teknologier som biosolutions og energiteknologi, siger Emil Drevsfeldt Nielsen.

Regeringen har netop præsenteret en ny iværksætterstrategi, der også fokuserer på sikkerhedsnettet for iværksættere. Det forbedres, så man får ret til dagpenge, hvis start-up’en ikke bliver den ønskede succes.

Det vil forhåbentlig få flere til at tage chancen med at starte en ny virksomhed, siger Emil Drevsfeldt Nielsen:

- Det giver rigtig god mening af udvide retten til dagpenge for iværksættere. Det kræver enormt mod at kaste sig ud i at starte egen virksomhed, og derfor er det godt, hvis vi kan give så meget ro i maven omkring det som muligt. Det er oplagt at se på, hvordan vi kan gøre den økonomiske usikkerhed, der er forbundet med iværksætteri, mindre, siger Emil Drevsfeldt Nielsen.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye