E.ON Danmark

E.ON Drive og Henrik Wessel gør det nemt for nye elbil-ejere med hjemmelader og serviceaftale i ét

Del

Nu gør bilforhandler Henrik Wessel A/S det endnu nemmere for nye elbil-kunder at blive godt kørende. Det sker med et nyt skræddersyet koncept, som kombinerer de velkendte serviceaftaler på biler med en hjemmeladeboks fra E.ON Drive, som installeres omkostningsfrit hjemme hos kunden på privatadressen.

Henrik Wessel A/S og E.ON Drive indgår samarbejde.  Fra venstre ses Martin Jahrsdorfer, CEO, E.ON Drive Danmark, Flemming Larsen, Reservedelschef og Serviceaftaleansvarlig, Henrik Wessel A/S og Brian Esbersen, Filialchef, Henrik Wessel A/S.
Henrik Wessel A/S og E.ON Drive indgår samarbejde. Fra venstre ses Martin Jahrsdorfer, CEO, E.ON Drive Danmark, Flemming Larsen, Reservedelschef og Serviceaftaleansvarlig, Henrik Wessel A/S og Brian Esbersen, Filialchef, Henrik Wessel A/S.

Kombinationen af bilens serviceaftale og ladeløsning er den første af sin slags i Danmark og gælder for alle privatkunder, som køber en ny elbil hos Henrik Wessel A/S.

Konceptet passer til alle serviceaftaler til elbiler i autobranchen, og interessen for det mærker man hos E.ON Drive, som er i dialog med flere bilforhandlere om et samarbejde.


- Vi vil gøre det nemmere og mere gennemskueligt for bilisterne at eje en elbil, og det gør vi sammen med ladebranchens vigtigste samarbejdspartner; bilforhandlerne, fortæller Martin Jahrsdorfer, CEO hos E.ON Drive. 

Rundt om konceptet
En serviceaftale dækker som minimum bilens serviceeftersyn i aftaleperioden, men giver også kunden rabatter på alt fra reparationer og dæk til værkstedsarbejde samt gratis lånebil ved serviceeftersyn.

Hos Henrik Wessel koster deres serviceaftale, inklusiv ladeboks hjemme, et fast månedligt beløb på 498 kr, uanset bilens alder, model og årligt kørselsforbrug. Det giver kunden tryghed i bilbudgettet.

Med den nye tilføjelse af en ladeboks til serviceaftalen bliver det endnu nemmere at blive elbil-ejer: Der er mindre at tage stilling til, da ladeboksen nu er inkluderet i serviceaftalen, og kunden får desuden tilbagebetaling af elafgiften og vælger selv sit elselskab.

Opladning ude såvel som hjemme

Udover ladeboks hjemme får kunden desuden sin egen ladebrik til E.ONs ladenetværk i Danmark og i store dele af Europa, så kunden får kørselsfrihed og gode lademuligheder, hvis kalenderen foreskriver bilferie.


- Når Henrik Wessel A/S tilbyder en serviceaftale med en E.ON Drive løsning, bliver det både nemmere for bilforhandleren og kunden, da der bliver færre ting at tage stilling til – både i salgsøjemed og som elbilsejer, udtaler Flemming Larsen, Reservedelschef og Serviceaftaleansvarlig hos Henrik Wessel A/S.

En stærk alliance gavner kunden

- Vi har i samarbejde skræddersyet et nyt serviceaftale-koncept, der giver vores mest loyale værkstedskunder mulighed for at tegne et abonnement, hvor de både får serviceret og repareret deres elbiler. Samtidig får de omkostningsfrit en hjemmeladeboks installeret derhjemme uden at skulle skifte elselskab eller sætte sig ind i komplekse regler og betingelser. E.ON Drive har gjort det nemt for os som bilforhandler og leverer et nemt og ukompliceret ladeprodukt til vores kunder, udtaler Brian Esbersen, Filialchef for Henrik Wessel A/S.

Fakta:

  • Henrik Wessel A/S og E.ON Drive gør det nemmere og mere overskueligt at blive elbilejer.
  • Serviceaftaler til elbiler indeholder nu også en ladeboks – til én samlet, fast månedlig pris.
  • E.ON Drive installerer ladeboksen med en standardinstallation omkostningsfrit.
  • Kunden tvinges ikke over i et bestem elselskab, men vælger selv.

Kontakt
Ønsker du som bilforhandler at tilbyde dine serviceaftalekunder den samme løsning i samarbejde med E.ON Drive, kan du kontakte Key Account Manager, Rasmus Munch, på +45 30 38 61 17 eller rasmus.munch@eon.dk

Om Henrik Wessel A/S
Henrik Wessel A/S blev etableret for 48 år siden og er i dag forhandler og autoriseret værksted for Opel og Peugeot. Firmaet har til huse i Lyngby på Firskovvej 21-23 og på Englandsvej 397 i Kastrup. På begge adresser sælger og servicerer Henrik Wessel A/S både Opel og Peugeot.

Om E.ON Drive
E.ON Drive omstiller transporten til el ved at levere opladning til borgere, kommuner og virksomheder til gavn for klimaet.

E.ON hjælper sine kunder til at blive mere bæredygtige ved at give dem let og fleksibel adgang til et af Danmarks største ladenetværk. E.ON vejleder sine kunder til at finde det produkt, der passer bedst til kørselsbehovet – uanset om det er privatkunder eller virksomheder.

E.ON giver dig energi til mere.

Kontakter

E.ON Danmark

Energi til mere

E.ON Danmark leverer bæredygtige energiløsninger og rådgivning til danskerne. Vi udvikler, bygger og driver ladeløsninger til din elbil og fjernvarme til dit hus, lejlighed, virksomhed eller kommune. Vi omdanner restprodukter til biogas til gasnettet og omstiller den tunge transport til biogas og el. Med baggrund i vores mange år på markedet, solid kapital i ryggen og vores dygtige specialister kan vi rådgive dig til at vælge de bedste energiløsninger.

Vi stræber altid efter at være en attraktiv leverandør, samarbejdspartner og arbejdsplads. Her hjælper vi hinanden på tværs af afdelinger, så du kan få den bedste service og mest fleksible løsninger.

Vi giver dig energi til mere.

Følg pressemeddelelser fra E.ON Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra E.ON Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye