Ribe Boligforening

Kom til åbent hus i de nye almene boliger på Nipsvej

Del

Den 20. juni fra kl. 15.00-17.30 er der åbent hus i de almene boliger på Nipsvej i Ribe. Alle interesserede er velkomne til at komme forbi og se boligerne. Der vil være gratis opskrivning på dagen. 

Ribe Boligforening opfører 21 nye almene lejeboliger på Nipsvej i Ribe og inviterer til åbent hus den 20. juni. Illustration: Graa arkitekter
Ribe Boligforening opfører 21 nye almene lejeboliger på Nipsvej i Ribe og inviterer til åbent hus den 20. juni. Illustration: Graa arkitekter

”Det er glædeligt, at vi nu er så langt i processen, at vi kan byde inden for i prøveboligerne. Vi forventer, at boligerne er klar til indflytning til november,” siger formand for Ribe Boligforening Nis Peter Heinsen.

Han fortæller samtidig, at der har været stor interesse for boligerne.

”På dagen er to af vores boligrådgivere til stede, og de vil være behjælpelige med blandt andet opskrivning til boligerne,” siger Nis Peter Heinsen.

Helt nye almene lejeboliger 

Oprindeligt lå der 10 boliger på Nipsvej, og Ribe Boligforening undersøgte mulighederne for at renovere. Men efter grundige byggetekniske undersøgelser er man endt med det nuværende projekt, hvor de oprindelige boliger er revet ned, og der opføres 21 helt nye almene lejeboliger.

Boligerne opføres i tæt-lav byggeri i et plan, og hver af husene får en teglfacade med mursten i rødlige nuancer og sorte tegltage. Desuden får hver bolig en terrasse på begge sider af huset samt egen carport og skur. Kvadratmeterne bliver mellem 75-97 m2, der fordeles på to, tre eller fire rum.

Udlejningen af de 21 boliger vil begynde umiddelbart efter åbent hus-arrangementet.

Tid: Torsdag den 20. juni 2024 kl. 15.00-17.30 

Sted: Ved Jacob A Riis Vej i Ribe

Læs mere om byggeriet her: Ribe Boligforening opfører 21 nye almene lejeboliger

Nøgleord

Kontakter

Om Ribe Boligforening

Ribe Boligforening er en almen boligforening med mere end 1.100 lejeboliger fordelt på 30 boligafdelinger i Ribe og omegn.

Ribe Boligforening administreres af Boligkontoret Danmark, der som en foreningsbaseret nonprofitorganisation leverer administration, rådgivning og serviceydelser til mere end 35.000 lejeboliger landet over for både boligselskaber og kommuner.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye