Link Concept ApS

Udvid din vinkundskab med vin smagekasser fra Den Sidste Flaske

Del

At købe vin kan hurtigt virke ganske overvældende, når du er ved at komme videre fra ugens tilbud på papvin i supermarkederne.

Foto : Pexels
Foto : Pexels

Så snart du løfter blikket fra tilbudshylderne og kigger på hele butikkens udvalg af vin, står du over for adskillige hyldemeter rødvin, samme mængder hvidvin og rosé, fra adskillige lande.

Du vil gerne udvide dit kendskab til vin – men hvor i alverden skal du begynde? Fra en ende af, med et par forskellige flasker den ene weekend og et par andre den næste, til du begynder at kende forskel og finder dine favoritter? Plukke på må og få? Spørge en ansat i butikken?

En langt mere systematisk mulighed er vin smagekasser fra Den Sidste Flaske

Et bredt udvalg af smagekasser

Tager du en flaske ned fra hylden for at studere etiketten, møder du straks en stribe tilsyneladende dagligdags gloser, som i netop denne sammenhæng forvandler sig til esoteriske fagtermer. Hvad vil det sige, at en vin er "frugtagtig"? Al vin er da lavet af frugt! Eller en "tør" vin? Vin er jo en væske!

Inden for alle interesseområder findes der fagudtryk, som lige skal læres. Og ikke mindst når det gælder vin-verdenen, læres fagudtrykkene uden sammenligning bedst gennem praksis, dvs. ved at smage forskellige vine fra forskellige lande og distrikter, af forskellige druesorter – i det hele taget med alle de mange forskelligheder, der skiller gode vine fra andre gode vine.

Det kan du gøre ved hjælp af Smagekasser | Køb alle slags vinsmagekasser hos Den Sidste Flaske.

Mange kategorier: rødvin, hvidvin, druesorter, regioner

En vin smagekasse indeholder typisk 6 flasker forskellige vine; nogle sælges også i kasser med 12 flasker, hvor du får 2 af hver slags. Der er forskellige kategorier: rødvin, hvidvin, blandet; med fokus på bestemte regioner, druesorter eller producenter. Inden for rødvine kan du få en vin smagekasse med dyre franske luksusvine – men der er også en kasse med 4 Røde Budgetfavoritter.

Og à propos budget er prisen endnu en god grund til at købe vin smagekasser. Priserne hos Den Sidste Flaske er i det hele taget fordelagtige, men når du prøvesmager vine i vin smagekasser, får du vinene til ekstra lav pris.

Den Sidste Flaske blev startet i 2019 af ægteparret Julie og Tobias, som begge har stor erfaring inden for såvel forretning som vin. Julie har en fortid på Restaurant Noma, og Tobias har ejet og drevet en vinbar i det indre København.

Links

Om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Link Concept ApS

Opgrader dit badeværelse med stilfulde toiletrulleholdere fra Ideshoppen3.7.2024 14:02:37 CEST | Pressemeddelelse

Det er de små detaljer, der gør den store forskel på badeværelset. En toiletrulleholder kan virke som en simpel genstand, men den rette model kan tilføre både funktionalitet og æstetik til rummet. Ideshoppen tilbyder et bredt udvalg af toiletrulleholdere, der passer til enhver stil og behov. Læs med her og bliv overbevist om, hvorfor det lige er her, du skal finde din nye toiletrulleholder! Funktionelle og elegante toiletrulleholdere Når du skal vælge en toiletrulleholder, er det vigtigt at tænke på både funktionalitet og design. Hos Ideshoppen finder du et stort udvalg af toiletrulleholdere, der kombinerer disse to elementer på bedste vis. Uanset om du foretrækker en klassisk model i rustfrit stål eller en mere moderne version med innovative funktioner, har Ideshoppen noget, der matcher dine præferencer. Toiletrulleholdere fra Ideshoppen er designet med fokus på holdbarhed og brugervenlighed. De er nemme at montere og sikrer, at toiletrullen altid er inden for rækkevidde. Ved at vælge

Tagdækning.dk: et nyt indholdsunivers til oplysning om tagdækning2.7.2024 22:20:15 CEST | Pressemeddelelse

Et nyt website har set dagens lys. Tagdækning.dk er et omfattende indholdsunivers dedikeret til alt indenfor tagdækning. Tagdaekning.dk er skabt for at hjælpe husejere med at træffe velinformerede beslutninger omkring valg af nyt tag, en stor beslutning som ofte er en kompliceret proces. Tagdækning.dk tilbyder en bred vifte af ressourcer, der er designet til at støtte husejere gennem hele beslutningsprocessen: Vejledning om tagtyper: Omfattende artikler og videoer om forskellige tagtyper, deres fordele, ulemper og hvilket tag der passer bedst til specifikke behov. Tagdækning: Detaljeret information om forskellige metoder inden for tagdækning, herunder materialevalg og monteringsteknikker. Tilbehør til taget: Rådgivning om valg af nødvendigt tilbehør som tagrender, isolering, tagvinduer og andre elementer. Matchmaking med tagdækkere: Hjælper husejere med at finde og vælge kvalificerede tagdækkere i deres område. Et brugercentreret website Det nye medie er designet med brugervenlighed og

Nu åbner City Biksen op med ny webshop2.7.2024 10:30:44 CEST | Pressemeddelelse

City Biksen, den populære kiosk beliggende i Seden, Odense, annoncerer med glæde lanceringen af deres nye webshop. Den nye online platform gør det nu muligt for slikelskere i hele landet at få adgang til et bredt udvalg af lækre og spændende produkter fra hele verden. Online kiosk med et stort udvalg City Biksen har etableret sig som en favoritdestination for lokale slikentusiaster. Med deres nye webshop, citybiksen.dk , udvider de nu deres rækkevidde og tilbyder et omfattende udvalg af slik, drikkevarer, nødder, energidrikke, nudler og konfekture til kunder over hele Danmark. City Biksen er stolt af at kunne præsentere et bredt sortiment af slik fra forskellige mærker og lande. Uanset om du er til klassiske favoritter eller ønsker at udforske nye smagsvarianter, har de noget for enhver smag. Deres udvalg inkluderer et væld af chokoladevarianter, lækre gummislik, sprøde lakridser, frugtsnacks, vingummier og meget mere. Derudover tilbyder City Biksen også forfriskende drikkevarer, lækre

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye